Alim7189 Kızlar son 1 haftadır uykusunda sürekli hareket halinde sağa dön sola dön yüzüstü sırt üstü artık gına geldi bide yüz üstü yattığında aynı emekler gni yapip geri geri gidiyor bunun nedeni ne olabilir. 9ay 9 gunluguz buarada
susiron Alim7189. Halen gecmedi bu 11.5 aylık olduk bi ayaga kalkmadıgı eksik ordan oraya savuruyor kendini saat kaç oldu uyuyamıyor dönmekten .İnşaallah birileri bişey söylerde bi çözüm buluruz .Kafayı tırlatıcam artık
Miniminiprens Alim7189 benimkide o aydan beri öyle kıpır kıpır. Yaza geldiği içn sıcaklıyor mu acaba dedm baktm hala devam ediyor. Zaten destekli uyuuuo süpürge sesi açık 🤦♀️ şuan 13 aylığız ilk 1 2 saat güzel uyuyor sonra sabaha kadar nerde uyuduğu belli değil. Korkuma yer yatağı yaptm yerde yatıyoruz
Alim7189 susiron gerçekten bende cildircam artık ded heralde yatağında rahat değil yanıma aldım bugün ve tam 1saat izledm bıkmadan usanmadan ben müdahale etmesem aynı şekilde dev ediyo
Mihriban12 K@Alim7189#8551805 benimde aynı durumda uykusunda hareketli nedeni nedir acaba. _ bebeğim 10ay 20günlük
mrvtrk Benim kızımda bir hafta sonra 4 aylık olacak bu ara uyku düzeni çok bozuldu hem uyku saatleri değişti hem de uykuda sürekli bir huzursuzluk.Derin uykuya dalması neredeyse 3 saati buluyor:(