Damla29 Anneler normalmi sürekli elleri ağızda emiyor gibi 3 4 parmağını birden sokuyor bazen midesi bulanıp kusuyor
Livaninannesi Damla29 diş çıkarma dönemine girmiş bulunmaktasınız. Biz 5 aylığı 2 aydır çekiyoruz aynı şeyleri 😄 yakalık yetiştiremiyorum artık salyalarından 😄
Damla29 Busra3246 Filiztuana Tugba10-5 Livaninannesi emreaysel Sherlock1190 XSemanur Mina0607 Mina0607 minnostospik demekki bütün bebeklerde var bu teşekküler hanımlar soruma yanıt bulabildim benimde düşüncem ellerini keşfediyor ondan olabilir diyeydi cok normal bşey demekki bu
XSemanur Ay benim bebişde öyle 😂 ben çekiyorum o sokuyor 😂 salyası da akıyor bu arada diş mi çıkarıyor desem daha çok erken napcağımı bilemedim😂
Sherlock1190 Aaaa benim de 2.5 aylik bebegim neden böyle yapıyor normal mi acaba diye konustuk bugun eşimle 😍
Tugba10-5 Arkadaşlar bebekler bildiğim kadarıyla bu aylardan itibaren oral döneme Giriyorlar yani ağzını keşfetme :)) diş için erken merak etmeyin
Filiztuana Damla29 benim bebeğimde aynı doktoru hiç bir şekilde engel olamazsınız kendiliğinden bırakacak dedi ☺️
Busra3246 Damla29 2 aylık olduk 2 gündür başladı benimkide tam beceremiyorda 2-3 dakika uğraşıp pes ediyor sonra inşallah alışmaz
Tatlisannedilekk Damla29 2ay 8günlüğüz aynısinı oğlumda yapıyor, ellerini keşfediyor diye düşünüyorum
Ay20 Damla29 aynı durum bizde de var 😂 öyle bi sokuyor ki öğürüp kusuyor. Ama keşiften dolayı dedi doktor ellerini ağzından çekmek doğru değilmiş
Niguli Damla29 normal canim.bizde 3ayindan basladik , simdi 6 ayligiz eline ne gecherse emiyor .agizi bos kalmiyacak ))