zenobiaizm 6 aylık bebeğim son bir haftadır uyanıkken biberon almıyor. Uykuya geçince verebiliyorum.Doğduğundan beri philips avent kullanıyoruz. Nasıl aşabiliriz bu problemi?
9004 zenobiaizm 🥺bizde yaşıyoruz su an da 12 aylığız almıyor bir haftadır sizin uykuda alıyor bizim ki büyük olunca anlıyor asla almıyor
Damla29 zenobiaizm biberon reddi nasıl oluyor acaba bizimkide bu ara agzıyla itiyor almak istemiyor gülüyor falan 3 aylık daha memede emiyor bazen düşünüyorum sütüm mü yetiyords öle yapıyor diye ama
9004 zenobiaizm insallah alır..biz ek gıda yiyiruz ama geceleri zor oluyor anne şutu yetmeyince mama iyi oluyordu..
zenobiaizm Damla29 normalde tek öğün ek gıda alıyor. 4-4,5 saatte bir 180 ml içiyordu. Şimdi nerdeyse 7 saat aç kalıyor ama biberonu görünce ağzını kapatıp kafasını geriye atıp ağlıyor. Anca uyutup verince kabul ediyor. Hatta uyurken bile reddetmeye başladı 🤦🏻♀️
Alp20 Biz şuan 4 aylığız hem meme hem biberon reddi yaşadık 1 , 1.5 ay kadar sürdü hemen hemen 🙄 bende aventin biberonu kullanıyordum sonra lansinoh denedim başlarda onu da reddetti ama sonra aldı ara ara yine reddediliyor tabi 😏
zenobiaizm Alp20 yaa ben biberon değiştireyim o zaman. İnşaAllah işe yarar. Bir inatları var maaşAllah keçide yok o inat 😅
Alp20 zenobiaizm ayy sorma ya resmen dudaklarını birleştiriyor asla açmıyo ağzını azıcık zorlamaya gör basıyo çığlığı 😂 meme reddini aşamadım yan yatırınca bile ağlıyo emziricem diye hiç memeden tarafa bakmıyo sesleniyorum yüzüme doğru dönsün diye hiiiiççç oralı değil kapatınca memeyi anca 😂😂