Miiray Kizlar dogum yapmadan oncede akintim vardi ama dogumdan sonra cogaldi neden cogaldi azalacak mi cok rahatsiz edici gunde kac kere ic camasir degistiriyorum benimle ayni sorunu yasayan varmi ? Tek ben miyim
melekyagiz Miiray iltihap var canim benimde oyleydi doktoa gittim emzirdigim icin antibiyotik fitil kullandim ama duzenli kullanmadigim icin gecmedi yine ayni
ArasinnAnnesi Miiray aynı dert bendede var bide koku var benimkinde ya artık yoruldum akıntıyı gördükçe zaten hamilelikte sürekli idrar yolu iltihabı olurdum oğlum da bu yüzden erken olmuştu sürekli fitil kullandım amoklavin falan vermişti yine oldu sanırım
Seda1706 Miiray benimde aynı canım bi kutu antibiyotik kullandm geçmedi şuan ikinci kutuyu kullanıyorum enfeksiyon oluyo malesef 🙁
Miiray melekyagiz oylemi bilmiyordum bende antibiotik kullaniyorum ama ayni gibi hic gecmicek o zaman desene ☹️
Miiray ArasinnAnnesi evet bendede koku var cok rahatsiz edici banyo yaptigim gun bile kokuyor sanki hic banyo yapmamisim gibi cok rahatsiz edici ne yapacam ki
Miiray Seda1706 saglik ocagina gitsemmi tekrar ben sivilce icin gittik antibiotik yazdi sivilceler gecsin diye ama akintiua faydasi olurmu bilmem bide akintiya mi gitsem bekki farkli antibiotik verir
Seda1706 Miiray yani ben doğum yapalı 4 ay oldu geçmedi canım en spnubda gittim doktora sende git bence
Miiray melekyagiz oylemi baya olmus niye gecmiyor aceba bendede yanna hissi yok sukur ama akmasi rahatsiz edici zaten
melekyagiz Miiray bilemiyorum ki suan annemin yanindayim burdan donunce baska bi kadin doguma gidicem bakalim
DefneRana3881 Seda1706 bendede akıntı çok ama doğumdandır diye düşünmüştüm yanma vs yok iltihap mı acaba