Bgmyzc Tulinakrep Kesinlikle maydanoz suyu yapraklarıyla saplariyla birlikte sabahları aç karnına 1 bardak emziriyorsaniz danışmakta fayda var emzirenler kullanabilir mi? Bı fikrim yok.
Zynpbm Tulinakrep elma cayı kabuk tarcınla kaynatıp yapabilirsiniz diyetısyenım listeme yazmıs tı sabah kalkar kalkmaz bir bardak içeceksınız
Tulinakrep Mom14 onu biliyorum canım Yeşilçay da içiyorum normal olarak teşekkür ederim yinede başka var mı ?
Mina0607 Tulinakrep ben onu yapıyorum maydonoz suyuda iyi geliyor ama emziriyorsanız araştırın derim süte etki etmesin
Tulinakrep Bgmyzc maydonoz çok tüketiyorum ama direk maydonoz suyu içmedim emziriyorum ama bi araştırayım deneniyim teşekkür ederim
Mina0607 kagan1 valla onu bilemicem araştırmak lazım süte etki eder azaltır belki ben emzirmediğim için hiç onu araştırmadım🤷🏻♀️
Pelin03Dikra Ben bunu yeni keşfettim( daha önce biliyor unuttuğum bişey ) ve benimde vermem gereken 30 kilo var :( bende yeni buldum diyebilirim 😀 lahana suyu ve lahananın yemeği çok güzel WC ye çıkarıyor 😃
Tulinakrep aselmilam onun bi sınırı var tam ayını unuttum doktora veya internetten bulabilirsiniz benim kızım 18 aylık rahatlıkla içebiliyorum