merve5561 Merhaba kızlar bebeğim 5 aylik hiç emmek istemiyor sadece uyuyacagi zaman emzirebiliyorum bu ay sadece 300 gr almis sizde nasıl durumlar
Elifasel merve5561 valla bizde 500 gram aldik bu ay zaten zor kilo alan bir bebek iyice emmeside azaldi memeye geliyo cigirmaya başliyo itiyo kendini meme reddi yaşiyoruz bizde malesef
Ravza3018 merve5561 benim kızım 4 ay 12 günlük meme reddi yaşıyoruz 400 gram almış bu ay sadece bilmiyorum napıcam sadece uykuluyken tutuyor memeyi 🤦🏻🤦🏻
merve5561 Elifasel Aynen öyle memeye gelince kıyamet kopuyor kaldırıyorum gülmeye başlıyor sinirlerim bozuluyor ben de gülüyorum 😏
merve5561 Elifasel demek ki çoğu bebekte olan bişey dişten mi acaba diye düşünüyorum çok zor geçiyor emzirmek eziyet oldu
Elifasel merve5561 valla bende şüpheleniyorum damaklarini yokluyorum ama daha içten cikamaya basliyosa anlayamayiz ki evet banada cok zor geliyo surekli ayakta pişpişlayarak emiyo onuda zorla
merve5561 Elifasel aynen ben de bakıyorum ama bişey yok ama eller hep ağzında 2 aydır salyalar akiyor bakalim ne zaman cikacak