Mircan Kaan12_ ah canım 5 aylık hala gaz sancısı devam ediyor artık bitecek diye umudum da kalmadı denemediğim bişey kalmadı ama geçmiyor bitmiyor tükendim 😥
Deletedmom9 Kaan12_ Gaz damlası bağırsak düzenleyici kullanın. Bol bol masaj ve sıcak duş ayaklarını sıcak tutun. Gaz yapan şeyler yemeyin bir süre.
ArasMom_34 Kaan12_ doktorum gaz damlası verdi bir kaç gün onu kullandım gaz yastığı kullandım birde yediklerime dikkat ettim şükür iyiyiz bizde 2 aylığız
esmaa599 Mircan Ahhh ahhh tam da bizi anlatıyorsun canım.Bizde 5 aylık olduk.Bugun biter yarın biter derken hâlâ devam ediyor.
ElifAda9e Kaan12_ aguline çok iyi geliyor doktora gösterdiniz mi bağırsak düzensizliği olabilir bebeginiz de o yüzden hala devam ediyor olabilir kimi zmaan 3 ay sürüyor kimi zaman 6 :(
Kaan12_ ElifAda9e bagırsak düzenleyici verdi şurup onu kullanıyoruz ama krize giriyor emmek istemiyor
hafsahatun Kaan12_ 10 aylık olmamıza rağmen devam ediyor. Sab simplex relaktaz zinco dan sonra şimdide metsile geçtik. Bakalım ne zaman bitecek