agustosbocegim Kızım 4 ay 8 günlük sevgili anneler iki ayağını sürekli birbirine değdiriyor var mı çocuğu böyle olan sebebi nedir ve sürekli ııııı yapıyor bir yeri acıyor gibi
Mom14 agustosbocegim normal ayaklarını keşfediyo benimki paçalarından tutup şak şak vuruyo ikisinii alkış yapar gibi 😂
Btl_abr agustosbocegim Benim oğlum da öyle birbirine sürtüştürüyo ikisinide sonra çoraplarını çıkartıyo öyle yaparak benim kide 4 ay 5 günlük 😁
Dilekb agustosbocegim coraplarina dikkat edin. Çorapların içindeki ipler bazen parmaklarına dolanabiliyor. Gorumcemin bebeğine olmuştu. Fark edene kadar hep ağlamıştı ama. Siz de sıkıntı yoksa ayaklarını kesfediyordur…
ecemm-6161 agustosbocegim aaaa agrıyor olabilir canm ya bebeklerin dilini çözmek anlamak zor gerçekten canm agrı kesici ver calpol
Mom14 agustosbocegim o ııı sesini çıkarmaları çok normal bi yeri ağrıdığından değil ayaklarıyla oynarlarken o sesi çıkarırlar genellikle hoşlarına gidiyo
Mom14 ecemm-6161 ağrı kesicilik durumu yok ayaklarıyla oynarken bebekler öyle ses çıkarır ıııı diye 😂
agustosbocegim Mom14 peki ayakları terler mi ben bazen bakıyorum da terli oluyor ağlayacak gibi oluyor sonra ayağına masaj yapıyorum