Caseduru Kızlar bebegım gecelerı cok aglıyo 10 gunluguz bacaklarını cekıyo aglamaktan tıtrıyo uyumuyor sabaha kadar ne yapmam lazım
bitterikolata Caseduru ne zamandır böyle bebeğiniz kolik genelde iki hafta itibariyle başlar doktor mu dedi kolik diye
BalarisiYusra Caseduru çok çekenlerdenim bende erken doğdu üstelik bu yüzden çok karın ağrısı yaşadı çok ağladı gaz damlaları kullandık ama bi yere kadar çok etkisi olmuyordu internetten araştırmıştım bebeğin kasları tam gelişmediğinden gazını çıkartamıyormuş bu yüzden sancılanıyormuş bende sürekli ayaklarını karnına doğru hareket ettirerek çıkartırıyordum biraz rahatlıyordu 3. Aydan sonra azalmayla başlayıp gaz sorunu gitti çok şükür şimdi kendi kendine çıkartıyor sabahları etrafı bombalıyor 💨😂
Deletedmom0099 ne gaz damlası ne masaj hiç bir şey işe yaramadı bizde 3.5 aylıkken kendi kendine geçti ama çok zor oluyo ya sab simplex, nurse harvey, biogaia, relactaz bunlardan dene sırasıyla. iyi gelen olur inşallah
Caseduru bitterikolata yok doktor damla verdı ama sorunları kılık bebegın sorunlarıyla aynı arastırdıgımız zaman
tugceerva06 Caseduru bende çok çektim kuzum kaka yapabiliyor mu? Biogai-zinco-nurse harweys kullandik 2 ay
Huzur10 Ah canım ilk 6 ay neler yaşadım Allah bilir, hiç bir damla işe yaramadı kiraz çekirdekli reflü yatağı aldım biraz rahatlatıyor azda olsa uyuyordu fakat hiç biri kesin net fayda etmedi sabahlara kadar kucapımdordan oraya gezerdik bu şekilde bir nebze ağlaması hafiflerdi ama asla bitmezdi 🤦🏽♀️ 40ı çokınca üç ay beş ay sonra diyenlere de kulak verme beklentiye girme çünkü bebekten bebeğe değişiyor kuzum bu 😞 seni çok çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun bebişin rahatlasın inşAllah
oglusunannesi Caseduru biz de 19 gunluguz bizde de var biogaiya verdi doktorumuz simdi o biraz rahatlatti onun dışında badem yagi ve zeytinuagi ile ayaklarinin altina karnina falan masaj yaptik hala biraz gaz sıkıntısı var ama az da olsa rahatladi cok sukur
bitterikolata Neslihantrkk anladım canım çok nadir erken başlaması da o yüzden arkadaşa doktor mu dedi diye sormak istedim ☺️ Geçiyor geçmeyecek gibi geliyor ama sabır lazım beş aylıkken bitti ☺️