Hatce2525 Bireylulmeselesi02 sırf meraktan sadece anne sutu yetiyormuş ben bekarken hep ikizlerim olsun isterdim 1 kızım var suan cok sukur
Bireylulmeselesi02 Hatce2525 evet ben sadece çocuklarıma anne sütü verdim başka hiç bir şey vermedim ilk ay oğluma mama verdim geceleri onda da pişman oldum herkes yetmez dedi ama yetti en iyisi kendi bilidiğini yapacan bende kendi bildiğimi yaptım ve çok şükür yetti🤗
Bireylulmeselesi02 Zeynepalya_ve_annesi benimkilerle aynı benimkilerde 37 hafta biri 46 diğeri 47 cm doğmuştu 🤗
Alperenm Oğluşum 4130 kg doğdu ama 10.gun 3500 kg düşmüştü şimdi 40 günlük olduk 4800 olmuşuz o yüzden kilo durumu bende takıntı haline geldi😔
Bireylulmeselesi02 Alperenm gelmesin canım normal bunlar ilk başlrda öyle olması normal sonradan bir alıyorlar sen bile inanamayacaksın🤗
cagla24 Alperenm bizde 3790 gram doğduk 3.gün 3500 dü 1.ayında 4335 amca olmuştu en son 1.5 aylıkken gittik 4935 çıktı 3 gün sonra 2.ay kontrolü var bakalım kaç kilo almış
bitterikolata Bireylulmeselesi02 ne güzel allah bağışlasın.. başta baya topalaktı ama yürüdükten sonra mümkün değil almadı kilo ☺️
Bireylulmeselesi02 bitterikolata yer daralıyorum biraz onun etkisi de var sağlıklı olsunlarda önemli olan o 🤗