Flashtv Anneler oğlumun poposunun arası 2 gündür sürekli kızarık, penaten kullanıyorum normalde her bez değişiminde 2 gündür böyle olunca zeytinyağı da sürdüm ama geçmedi fikri olan varmı ?
Yagmuss Flashtv benim bebeğimde de oluyor. Ben ozonlu zeytinyağı kullanıyorum hemen geçiyor ağrısıda azalıyor
BabyHazar Flashtv zeytinyağı asidik olduğu için daha çok tahriş eder hafif kaynatıp 1 taşım kadar soğutup sürün
MelekAnnesii Flashtv oglum hasta oldugu için antibiyotik kullanmıştık o da poposunu pisik yapti ama oyle böyle değil altını açtıkça ağlıyordu fito ile hametanı karıştırıp iki kere sürdüm hiçbir şey kalmadı cok şükür
doruknaz Flashtv kaç aylık neden oluyor. Bizim alerjiden yada bezden olur arada. Neden oldugunu bulursanız tekrar olmasını engelleyebilirsiniz. Barıyer kremler pişik oldugunda pek işe yaramaz. Olmadan once koruyucudurlar. Pişik olduysa hametan kullanabılırsınız Bebek için
Flashtv doruknaz Canım bugün yine öyle olmuş neden öyle oldu anlamadım sadece poponun ara kısmı ve yanakların bir kısmı leke gibi kıpkırmızı sanırım yedirdiğim birşey yüzünden oluyor ama ne onu bulamıyorum
doruknaz Flashtv popo deliği etrafındaysa muhtemelen yediği birşeyden. Hametan düzeltir bir iki sürmeye.