Gfgfd Merhaba hanımlar boyum 173 kilom 57 kilo almıştım hamileyken ama şuan verdim yine 5 ,6 kilo almak istiyorum önerebileceğiniz bir şey ler varmı en hızlı nasıl alabilirim
06-ikra-06 Gfgfd valla yiceksin bacım keşke bende verebilsem 😂😂 gece yarısı kalkar ekmek arası yapardım emzirme döneminde yani emzirme bitti yine aynı devamdı. Sürekli yiceksin yani ağzın boş durmayacak 😂😂😂😂 ay en sevdiğim
Gorkemkc Gfgfd bende bi 15 20 kilo fazlalık var verebilirim istersen 🤦🏻♀️Sürekli makarna mantı ekmek ye rahatça alırsın
Mervegem Gfgfd kilo alamayan insan napsa alamıyor yapı meselesi bence boyum 1.67 kg 46 yıllardır naptıysam alamadım. Bi hamilelikte 62 kgmı gördüm 10 gün sonra 48 e düştüm. O kadar da yiyorum
06-ikra-06 Gfgfd sipraktin diye bir şurup var kardeşim ondan kullanmıştı kilo almak için alerji şurubu normalde çocuklara veriliyor iştah da açıyor bi deneyin olmadı doktora gidersiniz
Gfgfd Mervegem aslında iştah sorunu var bende iştahım açılsa bir siz diyetisyen e gidin belki metabolizma ile alakalı sorun var
Mervegem Gfgfd sanmıyorum canım benim anne tarafından genetik. Annem antidepresanlarla kilo almayı basardı
BARTUMOM Gfgfd 28 yaşına kadar 40 kiloydum çokta yemek yerdim gece 12 de bir ekmek bitirdiydim ama nafile işlediğim ilaç vitamin kalmadı yok sonra ev yapımı kefir içmeye başladım ve 5 ayda 10 kilo aldım
BARTUMOM Gfgfd hergün 1 kase kefir yedim ve kilo aldım nasıl oldu Bende bilmiyorum biri söylemişti banada ve iyi geldi