Esra_2020 Merhaba güzel anneler ☺️iki gundur cok kotu sirtim agriyor.uyudugumda dahada kötü agriyor hic geçmiyor.corona belirtisi olabilir mi.covid olmus annelerimizin ne gibi belirtileri oldu☺️🤗
Asel8 Esra_2020 aman yarabbim benimde sağ tarafıma doğru sırtım ağrıyor arada sancı girer gibi oluyor ve gerçekten gece daha çok ağrıyor burada sormak hiç aklıma gelmemişti bekleyeyim 😄 postunuzu paylaşablirmiyim 🥴😀
AysunFatih Esra_2020 Halsizlik ishal bel ağrısı eklem ağrıları bunlarla başladı benim. 5. Gün koku gitti gelmedi tam olarak daha. 8. Gündü bugün herkeste farklı seyrediyor sanırım
Arasannesi Esra_2020 eklem ve baş agrısı.aşırı halsızlık.öksürük mide bulantısı.ishal sonrasında tat ve koku kaybı şeklinde oldu ben de belırtıler.tek basına agrı da tabıkı belırtı olabılır eşimde sadece eklem agrıları vardı sırt ve boyun bölgesi özellikle
Esra_2020 Arasannesi halsizligimde var 😔arada baş ağrısı oluyor ama oğlumun sesine agriyor diye düşünüyorum
Arasannesi Esra_2020 eğer şüpeliyseniz muhakak test yaptırın.inşallah bir şey yoktur ama içiniz rahat etsın yoksa risk
Daphnemom Ben de covid geçirdim ateş ve ağrı dışında hiçbir belirtim olmadı 4-5 gün sürdü sonra iyileştim