NisaMomyy Dilaraya 3 gün kuralına uyarak elmayla başladım cam rendede rendeleyip sora yoğurt sora havuç patates ve en sın yumurta sarısı devam ediyoruz
hypatia Dilaraya tadımlarla başlıyorsun önce. Zaten tadımlar bitene kadar 7 aylık oluyor. Sonra evde denediğin ne varsa buharda haşlayıp çatalla ezip veriyorsun miktarı biraz arttırarak.
kaganege Yoğurtla başladık 3 gün kuralı ile sebzelerden(havuç,patates,taze kabak,bal kabağı,tatlı patates) devam ediyoruz. 3 gün kuralı nı geçerek tarif uygulayacağız. Sebzeleri buharda pişiriyorum
Dilaraya kaganege haşlayıp eziyoruz peki yiyebilir mi ki öyle ? Bizim daha bir haftamız var nasıl yapacağımı pek anlamadım valla . Yanlış bişe yapmak istemiyorum .
Deletedmom60 Dilaraya meyvelerle baslamayın cünkü meyveler tatlı gelince sebzeleri reddediyolar. yoğurt ile baslayıp havuc, patates, kabak bu sekilde ilerleyebilirsiniz
kaganege Dilaraya içme suyuyla haşlayıp edebilirsin içine yarım çay kaşığı organik sizma zeytinyağı 20 cc kadar anne sütüde katıyorum ben. Anne sütü yerine formül mamada kullanabilirsin yada hiç koymayada bilirsin. İlk sebzeyi 3 gün denedin diyelim,2.sebzeyide ona ekleyerek devam ettirebilirsin. İlk 10 gün sadece öğlen ilk gün 1 mama kaşığı ikinci gün 2 kaşık üçüncü gün 3 kasik olarak verdim. Şimdi tam doymadan,onu zorlamayacak kadar veriyorum. Sonuçta ana öğun değil,ikinci 10 güne kahvaltı ekleyeceğim