Sulee Kızlar oğlum 3 aylık ve doktor rota aşısı yapalım mı isteğe bağlı dedi. Bende önce bi araştırmak istedim. Ne olduğuna dair bi bilgim yoktu doktor anlattı ama bide çevremdekilerin yorumunu merak ediyorum. Bu aşıyı yaptıran var mı? Yan etkileri var mı? Yapılması gerek mi sizce ?
[silindi] Sulee bu konuda çok fazla post açıldı. Eski postları okuyabilirsiniz. Bana sorarsanız ben yaptırdım çünkü çok önemli bi aşı. Ve hiç bir yan etkisi olmadı
Kuzumveben Sulee mutlaka yaptırın biz yaptırdık 2 gün oldu bi yan etkisini görmedik çok şükür ilerde aşı olda bile rota virüsü geçirebilir ama daha as atlatır aklınızda kalmasın ihmal etmeyin yaptırın
OgrtmnZz Sulee bir aşının yan etkisi hemen belli olmayabilir hatta seneleri bulabilir lütfen iyi araştırın
Sinmn Sulee ben iki oğluma da yaptırdım.. bir tanıdığımızın oğlu günlerce hastanede yatmak zorunda kaldı ve zor günler geçirdiler.. tabi ki tercih meselesi..
Sulee OgrtmnZz Haklısınız Allah korusun evlatlarımızı ama olması gereksede yapılmalı. Sağlık ocağındaki doktorumuda sorucam sonra net olarak bi karara varırım.
Ozlem0009 Bende bu asi hakkında kararsız kaldım cuma gunu doktora gideceğiz doktorumuza Doktorumuza danışacağım o nerde onu yapacağım cok güveniyorum doktorumuza profesör cunku
Pamukprenses Ozlem0009 doktorunuzun cevabınızı burada paylaşabilir misiniz bende yaptırmadım hala net karara varamadım
Sewalss Sulee hangi doktora gittiysem sağlık ocağındaki doktorumuz da dahl olmak üzere hepsi yaptırmamı söyledi. Hatta dün de başka bir doktora gitmiştim o da özellikle sordu yaptırdınız mı diye. Doktorların çoğu öneriyor ama tabi yine de size kalmış.
Pamukprenses Kuzumveben 215 mi bugün sordum 265 dedi eczaneler de kime ne tutturabilirse öyle satıyor sanırım
Kuzumveben Pamukprenses ben iki eczaneye sordum kendi semtimde 215 dediler ve aldık yaptırdık sizde baska bi yere sorun isterseniz
Pamukprenses Kuzumveben sormakta fayda var evet mühim olan para değil insanları kandırmaya çalışıyorlar buna sinir oluyorum aynı aşıyı 215 e de satıyorlar 265 e de
Civandara Pamukprenses ben ilk aşıyı 210 a 2. Aşıyı 190 a almıştım ama indirim istemiştim yaptılar yani indirim isteyerek daha az ücrete alabilirsiniz