Tazeeanneecik Kızlar merhaba bebeğim 3 ay 20 günlük kafasında sivrileşme farkediyorum sadece sırt üstü uyumayı seviyor yan çevirsem destek koysam da sırt üstü dönüyor yardımcı olur musunuz korkuyorum hep böyle mi olacak doktoruna sordumn getir bakalım dedi daha çok işkillendim
Crazymomy Tazeeanneecik bebeğim aynı şekildeydi ve hafif de yan yattığı için kafa yamuk oldu mu, sürekli gözüme çarpıyor tam 1 yıl üzüntüsünü yaşadım yani ben diyince insanlar farkediyordu ben demeden anlaşılmıyordu saçları da uzundu diye. 3-4 ay önce doktora başka bir şey icin gidince söyledim 2 yaşına kadar düzelir merak etme demişti. 15 gün önce yıkarken bir baktım düzelmiş o kadar sevindim ki bariz bir yanı basıktı kafasının yani eşitlenmiş.. 13 aylık şuanda :))
Carolina Tazeeanneecik benim bebeğimin kafası da yanlardan basık sivri. Yani çünkü hep yan yatırıyorum ya sağa ya sola. Doğum yaptığım gün sırt üstü yatırmıştım ebe gelip bu şekilde yatırmıyoruz kusarsa dönemez ve boğulur demişti ondan dolayı sivrileşmesini önemsemedim açıkçası. Ama düzelir heralde bilgim yok.
Gamzeli03 Tazeeanneecik destek minderi al cnm ben e bebek den 15 TL den aldım küçük kalp gibi oluyor Çok faydalı
Sevda599 Sürekli benimde oyle dırt ustu donuyor arkasına destek koysamda ama Zamanla duzelicek canım o oturmaya başladıkca korkmanı gerektircek birsey yok bizimde dümdüzdü arkası hafif duzelmeye basladı gene bi saga bi sola yatırmah devam et
becamemom Benim bebeğimde de bir rahatsızlık vardı, hep tek tarafa yatıyordu. Sonra sırt üstüne geçti. Bir baktım düz kafa 😬 inatla iki taraflı yatırmaya devam ettim. Epey azaldı ama belli oluyor yinede.. 8,5 aylık
Carolina Purelove46 sivri kafanın görüntü olarak bi sıkıntısı yok bence önemli bir rahatsızlık değil. Boğulmasından iyidir