gul_58 ben ağır bir şekilde geçirdim Mastiti. 500 gr antibiyotik+Minoset kullanıyordum. Sıcak kompleks, Sıcak duş, sık sık emzirme, sağma işlemi.. Bana mısın demedi. 4 kere hastanelik oldum. Ateşim çıktı sıtma tuttu serum yedim 2 tane. Sonra 2.ye gittim antibiyotik yazdı mastit bu dedi saati saatine içtiğim halde asla geçmedi. 3.kez gittiğimde başka bir antibiyotik yazdı kullandım yine geçmedi. En son gittiğimde yine bir antibiyotik yazdı bunu 1 hafta kullan gel dedi geçmezse operasyon olcaksın dedi. Kulllandım ama çok az geçti sol göğüsüm kıpkırmızı kafa gibi olmuştu 😞 çok acıyordu emzirmek sağmak bir işkence gibiydi içi iltihap doluydu. Hatta doktorun biri o memeden emzirme sağ sütü dök demişti öyle de yaptım 1 ay sürdü iyileşmesi. En son evde otururken annem telefonun ışığını tuttu oraya baktı kızım dedi bir kaç tane sivilce gibi dedi patlatalım dedi rahatlarsınn bana güven dedi ve iğnenin ucunu ısıttık tabi ben baya korkuyorum 😖 sonra annem yavaş yavaş iğneyi sokmadan sürdü oraya sonra görseniz ordan şelale gibi akıyor durmuyo 1 saat aktı var ya şookk oldukk. Sonra diğer yerden de deldi annem aynı şekilde ordan da akıyor ama durmadan artık kova koyduk öyle aktıı ama ben bir rahatladım bir rahatladım var ya tam 3 gün az az aktı iktihap taş gibiydi yumuşadı. Artık doğru mu yaptık bilmiyorum doktora da söylemedim bu arada😅 1 hafta dolmuştu gittiğimde baya geçmiş dedi yoksa operasyon olcaktım annem kurtardı beni sağolsun. Yani siz yine de benim yaptıgımı yapmayın benim başıma gelen buydu yani ben baya ağır atlattım mastiti. Size de geçmiş olsun. İnşallah hemen atlatırsınız.