Asyamelekk Ecem35 lansinoh kullandım göğüslerim 4. Aydan sonra yumuşadıgi için tutmadı daha sonra medela mini aldım çekim gücü çok kuvvetli gogsum yumusakken bile çok güzel kavrayıp çekiyor
curly_mom Merhabalar hayırlı olsun öncelikle güzel günlerde büyüsün 🙏🏼🍀 Bem philips avent elektirikli kullanıyorum güzel gayet memnunum 👍🏼 ama sanki bi yerden sonra çekmiyor süt var ama gelmiyo gibi 🙄 ama işimi görüyor.. Bi de biraz sesli çalışıyo 🙄
Organikumos Asyamelekk medela swing mi kullandığınız ben 3 gün önce aldım içerisine süt kaçıyo hortumda damlacıklar görüyorum ve biberon bağlantı kısmından sütüm sızıyor valfli kısımdan sütüm biberona düşmüyor.
Mom9 Ecem35 süt sağma makinesi çok uzun süre kullanılan bişey değil o yüzden hem verim açısından hem de elde kalmaması için hastane tipi kiralamanızı tavsiye ederim. Ben 7ay spectra marka hastane tipi kiralamıştım. Geçen sene 450tl tutmuştu 6aylık
esraskrdn Ecem35 Geçen bime gelen kişi markasını aldım çok güzel sağdı. Herkes mochi beğendiği için almıştım ama kullanamadim aşırı derecede canımı yaktı. Öylece elimde kaldı 🤦
BusraBal Ecem35 mochi öneririm iş yaparken ya da tv izlerken bile göğsünüze yapıştırıp sağabiliyorsunuz. Elektrik priz derdi yok ben bazen seyahatte bebeğim uyurken tişörtün altından sağıp biberona koyup hemen veriyorum. emziremediğim durumlarda çok rahat oluyor. Sütümü arttırdığını gözlemledim göğsüm yumuşasa bile çok güzel çekiyor