Tugba22 Bebeğimin kulak arkasında sarı kabuklanmalar oluyor sanki kokuyor gibide her gün temizliyorum kulak arkalarını o sarı kabuklanmaları silip krem sürüyorum geçiyo sonra yine oluşuyo aynı sorunu yaşayan var mı neden oluyo bu sarı kabuklanmalar
NaimeYilmaz Tugba22 Fito kullandım ben. Konak oluyor kendileri :) 1 yaşa kadar sürebilir. Çoğu bebekte kaşta ve saçta da görülür. Ciddi bir sağlık sorunu değil . Zeytinyağıyla masaj yaparak geçmesını sağlayabilirsiniz.
Meltem35 Tugba22 Benim kızımda da oluyordu kulak arkası ve saç derisinde. Banyo yaptırdıktan sonra yağla masaj yapıyordum kafasına ve kulak arkasına bebek yağı sürdüm. 2 güne döküldü hepsi birdaha da çıkmadı
Bts Tugba22 benm kızımdada vardı canım egzama dedi doktor krem vermişti gecti olunca tekrar kullan gecıcek dedi doktora göstermende fayda var gecms olsun
Acemi_ogretmen_annee NaimeYilmaz benim bebeğimin hala kafasında var konak 7 aylık geçiyor sanki geri oluyor bi bitmedi 😥 duş öncesi yağlayıp tarıyorum ama bitiremiyorum
ikikizannesi kizimdada var dr atopit dermatit dedi 2 gunde bir bioderma sampuanla yikiyorum gunde iki kez biodrrma kremle kremliyorum
NaimeYilmaz Acemi_ogretmen_annee Doğal zeytinyağıyla 10-20 dk kadar masaj yapıp öyle tarayın. Ben bu şekilde kurtuldum.. Kaşınma yapmaz dedi doktorum ama görüntü hoş değil tabi.