Oruchatice Kızlar selamın aleyküm. Bebeğim 6 ay 16 günlük yüz üstü bıraktıgımda sırt üstü dönebiliyor ama sırt üstünden yüz üstüne dönemiyor. Sizin bebişler ne zaman iki taraflıda dönmeye başladı ?
AtaVeAnnesii Oruchatice benimki yarim donuyor 5 ayn22 gunluk sadece etrafinda daire ciziyor ama donme yok henuz🤣🤭
Meriwa Oruchatice bizimkisi cok mu erken anlamadım 3 bucuk aylık sırt üstünden yüz üstüne dönüyo ama geri dönemiyor endişelenmemi gerektircek bişey varmı acaba erken olmasında
MervEslinArden Oruchatice 5 ay 18 günlük sadece yana dönüyor sırt üstüyken dahası yok yürümeye meraklı dönmeye asla yüz üstü yatmakmı bir işkence
Busesrmz AtaVeAnnesii aa benimki de öyle ya böyle öbür bacağını atsa döncekte koca şişko popişini kaldıramıyor eşşek sıpası😂
Busesrmz AtaVeAnnesii valla ya 😂 eşşeğim bende ha gayrek kaldır popnu diyorum da bakalım ne zaman döncek tam
sweetwitchzey Oruchatice benim kizimda 6 ay 2 günlük yarim dönüyo oda ben itelersem tek birakim kicini cevirmez biraktigim gibi bulurum 9 bucuk kilo olmus ondandir diyorum ama oturuyo donmeue karşı sanirim :)
DurukanEsen Oruchatice Merhaba 6 ay 23 günlük 20 günden beri yüzüstü ve sırt üstü kendi başına dönerek tüm evi geziyor. Poposu kaldırıyor ama hala dört ayak emekleme başlamadı.
Cizem 6 ay 3 gunluguz donme emekleme yok ama kendini kaldirma cabalari var. Tam oturamiyoruz da daha.
defnesmomm Oruchatice 4.-5. Ayda başladı canım. Her bebeğin gelişimi farklıdır, zamanla yapabilir duruma gelecektir endişe etmeyin 💙
CekirdeksizLimon 6 ay 9 günlük bizimkide yüz üstü yatınca düzeltemiyo kendini 🙈 Emekleme tam anlamıyla yok ama totosuyla kendini iterek oyuncağına ulaşıyo 🥰