kramice KıZlar kızıma molfix pure soft kullanıyorum aylardır ama çok yumuşak oldugu için alıyorum aslında çiş yapınca poposu ıslak kalıyo varmı çiş yapınca bile poposunun kuru olacağı bez
Cemiletumer kramice bende molfix pure soft kullanıyorum oda sızdırma yapıyor 3 numara sizinde oluyormu sızdırma 😔
Goktug1308 kramice dpgdugundan beri prima kullanıyorum ara ara baska bezler denedim hediye gelmişti sleeğy molfix baby turko hepsinde bebeğimin cildi nemli kalıyordu arkadasımın önerisiyle e bebegin bezini aldım acıkcası cok da ümitsiz aldım sleepy ve molfix bile nemli bırakıyorsa e bebeginki de bırakır dedim ama beni utandır gercekten kuru tutuyo 12 saat yazıyo üstünde o kadar durmuyo ama ama gece boyu altında kalıyo hiç nem olmuyo çok memnun kaldım aloe veralıdısını kullanıyorum 😊
kramice Cemiletumer yok bende de sızdırma üç numarada oluyodu dörtte düzeldi ama yumuşak die deişmemiştim şimdi hiç sızdırmıyo
dilekslmn Cemiletumer evet 3 te sızdırma çok oldu bizde de. Elimde 4 vardı erken geçtim aylardır 4 teyiz hala çok memnunum bunda sızdırma hiç olmadı neredeyse. 6 aylık oldu kızım 112 li aldık yine onu da bitiririz rahatlıkla 👌
OrangesMom Öyle bir bez yok bence 2 2 buçuk saatten fazla kalınca kuru kalmıyor hiçbir bezde. Sleepy’yi primanın pampers, premium care ve pure protection ını denedim en iyisi pure protectiondı ama yine de tamamen kuru kalmıyor
kramice OrangesMom bende ilk bes ay primanın premiumcare kullandıö ama no büyüdükçe fiyat çok arttı molfix aynı doku daha ucuz die lullanıyorum
Bebegimm42 Goktug1308 canım bende sleepy i değiştirmek istiyor ım ama pişik olur diye de korkuyorum lastik izi çok yspigor mu e bebeği bezi prima benziyor diyorlar doğru mj
Cemiletumer dilekslmn ay bende 3 ü 280 lik aldım hafif arada sızdırıyor ama kilosu 6 ila9 mu neydi biraz saçma sızdırması trendyıldan almıstım
Goktug1308 Bebegimm42 yok iz falan yapmıyor ama ben oglum 8 kg misal 4/9 kg /3 beden degil de 7/14 kg )4 beden) olanı kullanıyorum ozaman bezin lastıkleri iz yapmıyor oglumun bacakları toplu biraz daha önce prima da da o şekilde kullanıyordum canım