Prens_annesii Kızlar bebeğimin cuma akşamından beri yüzünde ve sırtında kızarıklık oluyo sabaha geçiyor hala aynı sabahtan akşama akşamdan sabaha olup geçiyor başına gelen varmı doktora götürcem zaten tahlil yaptırcam
Cemiletumer Prens_annesii bizimde vardur egzama dediler 5 gün krem kullandık geçti geri tekrarladı başka kreme baslayacaz . İnşallah geçer bide kaşınıır galiba uykusuna zor dalıyor
busramerve Prens_annesii kakası da yeşile döndüyse yedirdiğin ya da anne sütü veriyorsan senin yediğim bir şeye alerji olmuştur
Prens_annesii SertapHilal bugün biraz huzursuz gaz gibi kakasınıda kontrol ettim mukus yok ama hardal rengiydi bi kaç gündür yeşilimsi
Cemiletumer SertapHilal bizde aynıları vardı doktor egzama dedi acaba sizin dediğiniz alerjiyel aynımı oluyorki
Prens_annesii busramerve anne sütü alıyor canım ama bende hep yediğimden Farklı bişeyde yemedim hani ıspanak pancar gibi yeşillik
busramerve Prens_annesii yok illa yeşillik gibi bir şey yemen gerekmiyor kakasının yeşil olması için. İşte belki ekstra yediğin bir baharat bir sebze meyve vs alerji yapmış olabilir bir düşün bir gün önceden farklı ne yediğini canım.
Cemiletumer Meryemtuysuz yaa yeşil olunca alerjimi oluyor soguk alıncada yeşil olur diyolardı bizdede yeşil mukozlu oldugu oluyır ama suratı kıpkırmızı başka krem kullanacm 😔
busramerve Cemiletumer yeşil ve mukuslu kaka bir de ciltte kızarıklık varsa seninki bayağı besin alerjisi belirtisi canım😕
Adelim Yesıl olması sıkıntı bır durum degıl kızımdada olurdu sadece anne sutu verdıgım zamanlarda kızarıklıkla beraber kurulukta varsa bebek egzaması olabılır sureklı nemlendır ben mustela kullanmıstım
Cemiletumer busramerve mukassa arada oluyordu suratı kızarık doktor bana egzama dedi krem kullanacamsa neye alerji oldugunu nasıl anlayabilieimki