sevimlienerji Kayraklc doğuma 80 kilo ile girdim şimdi 60 kıloyum hedefim eski kilom 55 olmak 😊yaklaşık 2 3 ayda verdim bütün kiloları sabahları aç karna 1 bardak su ıctim yememe içmeme dikkat ettim hepsi bu 😊
Fitifiti Kayraklc Sezaryen doğum yapmıştım hepsi gitti üstüne hamilelik öncesinde olduğum kilomunda altına indim. Sonra lohusa kafası ile acaba hasta mıyım bişeyim mi var acaba diye bilinçli kilo almıştım kahvaltıda 1 ekmek yiyerek😬 şimdi doğumum var muhtelemen aynısı olacak. Püf nokta boooolca hareket🏃🏽♀️
123747 Kayraklc menizlife diye çaya başladım 3 gunum acayıp tokntutuyor bebeğim emmiyor ama aynı zamanda emziren anneler ıcın de var suan memnunum yarı yürüyüşlere başlıyorum
Merve201119 Kayraklc hicbirsey yapmadım açıkçası abur cubur tatlı hamur işi ekmek zaten normalde yemeyi seven biri değildim gunde 3 litre su içerim aksam altından sonra yiyip icmem su dışında birsey ideal kilomdayim şuan bu sekilde
123747 Kayraklc şuanda evet su ıcıyorum bol bol tuvalete cıkartıyor zaten aklıma yemek yemek bile gelmiyor ınstagramdan aldım yok ben emzırmıyorum bıraktı emmeyı 2.5 aylık bebegım Ama emzıren anneler ıcınde var
pembeblog 65 kiloydum hamileyken 77 olmustum 1 ay oldu dogum yapali 68 kiloya düştüm diyet filan yapmadım
eylulbebesi Kayraklc 59la hamile kaldım 67 ile doğuma gitmiştim 2 haftada 59a düştüm şu an 57 oldum. Bebek emdikçe mi gidiyor anlamadım ben de ama süt olsun diye baya su içiyorum onun etkisi olabilir 🙂
Ef24 18 kilo verdim 2 ayda 6 kilom kaldı ekmek, hamur işi, abur cubur kestim leslie yapıyorum spor olarak evde günde 3 litre su içiyorum
kirmizitilki Kayraklc verdim hatta eksiye bile düştüm daha da zayıfım yediklerime dikkat ettim bol su ekmek sıfır şeker yok hafta içi böyle ama hafta sonu yiyorduk bu şekilde hayat geçmez:) öyle biyle eridim bittim inşallah bu karantinada geri almam