fatmagulbrs Anneler gögüsüm şiş taş gibi ve sütle birlikte iltihap geliyor ne yapabilirim süt kanallarım tıkanır mı
Asenana fatmagulbrs sürekli sağ yoksa çok kötü yapıyor insanı ben 2 gün ölü gibi halsiz gezdim kafamı kaldıramıyordum
fatmagulbrs Asenana kaç dakika sağdınız süt bitene kadar mı sağmak gerekli Bide sağdığınız sütü bebeğe verdiniz mi
MervEslinArden fatmagulbrs inşallah geçer bacım o durum çok kötü bilirim ne çektim🤦♀️ Ben sürekli bi makinayla bi elimde masaj şeklinde sağdım 1 gün sürdü benim ama o 1 gün nasıl geçti 🥺
fatmagulbrs MervEslinArden inşallah geçer benim bu gün 2. Gün çok kötüyüm elimi dokunduramıyorım süt damarlarım tıkanır mı
Asenana fatmagulbrs iltihap akmamıştı benden o yüzden buzdolabına koydum saydığimi 15er dakika sagiyordum
Mavismila Ben YouTubetan bi video izlemiştim göğüs pompasıyla böyle tam yere eğiliyorsunuz pompayı öyle yapıyorsun yerçekimi kuvveti ile o mastit gidiyor süt daha iyi akıyor tam eğildiğin zaman
Sifakusu Allah şifa versin çeken bilir ancak. Masaj yap aşağı eğil. Ağlasan da sağ boşalt göğsü duşa gir masaj yap. Haftalarca uğraştım ben. Ateşten havale geçiriyordum. Çok kötüydü bol su iç