Si_se_ta_be kaansmom Maşallah hayırlı olsun kaç aylık? Ben yürüdüğünü görsem sevinçten çığlık atarım heralde 😂
27__ kaansmom Valla benimki de 11 aylıkken adim attı. Çok sevindik ettik sonra devamı gelmedi. Arada bir iki adım atıyor sonra hoop emeklemeye devam.1 yaşına girdi 3 gün önce
kaansmom 27__ hergün desteksiz yürütmeye çalışıyormusunuz peki , ben sıralamaya başladığından beri ellerinden tutup yürüttüm sürekli bizimki biryere ulaşmak isterse emekliyor sürekli ayaktaydı koltuklara tutunup sıralıyordu
Oz_lem09 27__ koltuğun kenarına koyun tutunsun sonra karşısına geçin gel gel deyin öyle öyle cesaretleniyorlar 😍
27__ kaansmom Elinden de tutuyorum sürekli gel gel diyip çağırıyorum da ama bi zamanı var demek ki. Emeklemek tutunup gitmek kolayına geliyor
kaansmom NagihaninOykusu inanın bizimde hem emekleme hem diş geç çıktı 8 aylıktı emeklemeye başladık dişlerde peşpeşe patladı😌
27__ Oz_lem09 Onu yapıyoruz da bazen engelleyip geliyor bazen de 10 adim kadar gidiyor. Aslında yürüyemiyor değil bilinçli bir şekilde o an işine geleni yapıyor. Teşekkür ederim öneri için .