Alp2027 Anneler merhaba biraz önce eşim bebeğimize mama aldı fakat bebeğim 9 ayını btırcek ayın 27sınde eşim bebelac gold 3 çocuk devam sütü almış yanlışlıkla o ise 1 yaşından itibaren verılıyormus sonra fark ettik elimdeki mama çok az yarına yetmeyebilir bende bu alınan mamayı vermek istemiyorum eşim ver bişey olmaz diyor ama değiştiremicez bugün daha kapandı çünkü marketler ne yapmam lazım versem birsey olur mu
Aley_ Alp2027 Yani sonuçta mama içerikleri ay ve yaş ile orantılı olarak değişiyor, bu yüzden de haliyle ay ve yaş olarak ayrılıyor, verilebilecek olsa mama ayları olmazdı diye düşünüyorum, bebişin hazmetmesi, sindirmesi vs zor olabilir belki.
asyasare Alp2027 nobetci eczaneye bakin gidip alsin esiniz. hani bebeginiz 11.5 aylik falan olsa sorun yok verin dicem ama 9 aylik daha. sindiremeyebilir. bence onu yarin iade edersiniz aldiginiz yere. bu gecelik nobetci eczaneden alsin esiniz. yada migros sanal marketten soyleyin suan acik servisleri devam ediyor 9 a kadar
Kavinsmom Alamayacağınız için zaten yarına kadar çareniz yok, açlık mı ? Bir gecelik hatalı mama mı ? Hatalı mama yarına kadar verilebilir ama devam ettirmeyin hazım sorunu oluyor. Sık sık gazını çıkarın
Alp2027 Kavinsmom teşekkür ederim benim önceliğim tabiki yetirmeye çalışmak ama yetiremediğim yerde mecbur vereceğim artık pirinç ununu içmiyor biberonda içse hiç vermem aslında ama ne yapayım
Aley_ Alp2027 tabiki yani şu an değiştirme vs olmayacağı için bir iki kez vermekten bir şey olmaz sanırım.
Alp2027 Aley_ inşallah zaten yetirmeye çalışacağım tok tutmaya çalışcam yatana kadar yoğurt, çorba vs.