Deletedmom5 5,5 aylık hiç dişi yok az önce fark ettim diş çıkacak mı kızlar eğer çıkacaksa yanlış sıralama işe olacak sanırım inşallah fotoğraftan anlarsınız biraz hesap makinası ile çekmiş gibi olmuş oğlum sağ olsun
biranne11 Deletedmom5 Evet diş yerleri belli olmuş ☺️ alttaki o gösterdiğiniz diş gelmeye çabalıyor ☺️
Canom343 Deletedmom5 dişe benziyor sanki cnm. Çay bardagiyla hafif hafif vur oraya çıktıysa sesinden anlarsın.
5806derya Deletedmom5 kist oluyormuş benim kızımda beş aylıkken öyle beyazlık çıktı doktor kist dedi zamanla geçti
Deletedmom5 biranne11 Deletedmom4440 ama kızlar sıralama yanlış değil mi normalde ilk alt iki çıkıyordu değil mi
biranne11 Deletedmom5 Evet öyle ama herkese göre farklılık gösterebilir. Ama şöyle bir durum var o azılar biraz zor çıkıyor diğer 2 si onu sollayabilir bile
Deletedmom5 5806derya Kist mi nasıl yani canı yanıyor muymuş tehlikeli miymiş ne sebeb oluyormuş kiste doktor bir şey demiş miydi size
Aybikesuna Deletedmom5 benimkinde 3 aylıkken aynı yerde çıktı böyle şişti sonra küçücük diş gibi çıktı birşey doktor kis dedi zamanla geçecek dedi birşey kullanmama gerek yok kendiliğinden geçer başka yerler de de olabilir dedi
Deletedmom14 Deletedmom5 gereğinden fazla şiş ve beyaz gibi geldi bana ,bide fazlaca önde. Diş değil gibi sanki .ellediniz mı sertmi acaba. Kist yada iltihap olabilir mi
Balyanaklikiz Deletedmom5 Bnm kızım 5 ay 9 günlük hiç belirti yok 😌 Sadece iştahsızlık var o da diş çıkarma belirtisi mi acaba?