Olric11 Gerçekten merak ediyorum bu kolye işe yarıyormu Instagram da bakıyorum o kadar yorum yapmışlarki inanıp inanmamak arasında kalıyorum. Sonuçda ilaçın yapamadığını kolye mi yapacak diyorum sonra şifa doğadadır diyorum siz neler düşünüyorsunuz? Kullan varmı ?
ElisaNazzz Olric11 valla canım bende kararsızdım ama aldım zararı olmaz ama olursa yararı mutlaka olur dedim ve ne salya ne ateş çocuğum şuan 7bucuk aylık 5dişi var ve çok şükür hiç ateşi çıkmadı çok memnunum ikinci çocuğuma da mutlaka alıcam
Hanlede Olric11 doğanın sıfa veren gücüne inanirim ama tehlikeli bulduğum için yeltenemedim almaya,hala kararsızım ben de.
Byzaoz34 Olric11 bende aldım direk salyasını kaşıntısını kesti daha dişimiz yok ama bakalım çıkarken de etki edecek mi
UraSsmom Olric11 Ben 4 aylıkken aldım, henüz dişi çıkmadı ama salyaya etkili olduğu söyleniyor hiç olmadı.Uykusunu düzenler deniyo hiç etkisi olmadı. Dişi bekliyorum, hani zararı yok sonuçta ama yararını da görmedim henüz 7.5 aylık oğlum
Olric11 ElisaNazzz maşallah 🧿 bende kararsız kaldım açıkcası çünkü kullanmadığım bir gaz ilaçı kalmadı sanırsam birazda inanmakla alakalı sertifikalı bi tane alıp deneyim bakalım
emel2607 Bebeğim neredeyse 2 buçuk yaşında ilk doğduğundan beri kullanıyorum ben yararını gördüm tavsiye ederim .
Olric11 Hanlede yer gök dua üstüne doğada da şifa var ama kolyeyi bilemedim bende sizin bebek kaç aylık acaba
ElisaNazzz Olric11 gaza da iyi geliyormuş keşke bende daha önce alsaydım dedim canım ben trendyoldan aldım sertifikasıyla yolluyorlar memnun kaldım ben
emel2607 Saryalorin https://www.kehribarsepeti.com/urun-kategori/kehribar-kolye-ve-bileklik/ bu siteden almıştım canım
defnesmomm Olric11 ben birçok farklı arkadaşımın önerisi ile sipariş ettim. Siparişim yolda, umarım faydasını görürüz 😊 merak ediyorum methettikleri kadar var mı diye