Hkgi Oykununannesii12 yazın iki güne bir yıkadım şimdi ise dört güne bir banyo yaptırıyoruz hasta olmamasından korktuğum için. 5,5 aylık ☺️
Abektas Oykununannesii12 yeni doğduğunda hergün yıkardım. Yaz mevsimiydi. Şimdi 6 aylık 2 günde bir kış olduğu için
Hkgi Oykununannesii12 iki güne bir yıkardım maksimum üçüncü gün olurdu Temmuz Ağustos ayında sıcak olduğu için.
Deletedmom76 Oykununannesii12 eve geldiğinden beri 2günde bi yıkıyoruz yanına ısıtıcıyı açıyorum,annem bol bol banyo ettir çabuk büyür demişti
MerveLiva Oykununannesii12 ben yazın nerdeyse hergun yıkıyordum veya ıkı gunde bır ama kaka yaptığnda hep poposunu kesin yıkardım ama şimdi kış soğuk hafta bir yıkıyorum bazen beş günde bir siliyorum boyun altını genelde ekşi kokuyor ama seviyorum o kokuyu😂
Meryemtuysuz Bebeğim 1 aylık her gün aynı saatte banyo yaptırıyorum bazen gündüz bazen gece gündüz banyosu boyuna gitmesi için Gece banyosu uyku için demişlerdi hem banyo yapan çocuk çanuk büyürmüş
Ulkrdml Hergun yıkıyorum bir gun kafasına sampuan yapıyorum bır gun yapmıyorum gobek bagı dustugunden berı hergun yıkanıyor 6 bucuk aylık bebegım tek yıkıyorum artık profesyonellestım 😂😂
Asel8 3 günde bir yıkıyorum bazen kusmuk kokuyor 2 günde bir yıkıyorum 3 ü geçirmiyorum yaptırınca daha iyi uyuyor gündüz uykuları yok normalde yıkayınca en azından 2 saat uyuyor mışıl mışıl 2 aylık bu arada bebeğim