Kumsi Mwehaba anneler. Izmir de önerebileceğiniz çocuk doktoru varmı? Muayne ücretleri ile psylasabilir misiniz? Benim icin gece gündüz ulaşabiliyor olmam da onemli simdiden teşekkür ederim😊😊
MustafAlmila Kumsi var ama ayrancilarda gidebilirseniz eger brnce mukemmel bir dr ozel medifama hastanrsinde görkem hanim var instagramdada hekimanne diye geciyor bi arastirin istrrseniz
Kumsi MustafAlmila evet o kadini takip ediyorum ama.biz menemendeyiz bizim icin cok uzak olur ne yazik ki
MayneymisAltintop Ben bir aydır arıyorum çocuk doktoru. Şu an Karataş hastanesinde Zelal hanıma gidiyoruz doçent kendisi 135₺ muayene ücreti var. Çok memnunuz aslında ama benm evime çok uzak kalıyor illa yanmda birisi olması gerekiyor. Aynı hastanede Fatma hanım 65₺ muayene ücreti onuda iyi diye duydum. Birde Bornovada Tülin hanım varmış özel muayenehanesi biz önümüzdeki ay ona gideceğiz ücreti 200-250₺ dediler
Kumsi MayneymisAltintop Asl8nda borniva da bize uzak kaliyor acil birsey oldugunda ama arastiricam bu isimleri
Pelinnnnn Çok tecrübeli ve akıl danışılan bir doktor biliyorum Alsancak’ta. Sertaç Özalp, muayenehanesi var, çok tatlı bir hemşiresi var, hastası olduğunuz takdirde kişisel cep telefonunu sizinle paylaşıyor istediğiniz an ulaşabiliyorsunuz, aynı şekilde hemsiresi meral hanıma d öyle . Muayene ücreti 350 tl. Ücret biraz fazla kabul ediyorum. Herkese selamlar.