mihrosum Arkadaslar kızım 1 yasında. 2 gundur sık kaka yapıyor gunde 6 7 kez. Bugun kakasınsa balgam sumuk tarzı seyler vardı. Hıc bu durumu yasayan oldu mu
anneadayi06 mihrosum benimki de 3 aylık bugün aynı şey benim de başıma geldi ama önemsemedim . İnşallah önemli bişey değildir
Hasev2707 mihrosum canım kakada balgam alerji belirtisi bir şeye alerjisi vardır telaş yapma verdiklerini takip et ne yedikten sonra kakası balgamlı ona bakmalisin
mihrosum Mavilii Hasev2707 kızım 1 yasında heer zaman yedıgınden farklı bıse yemedı aslında hep aynı seylerı yer hatta ıstajsız Dı bir yumurta bir corba yedı bir kac gundur yumurtayı domatesli vermıstm. Ama daha oncede yemıstı Yanı ilk degıl
Happydef mihrosum 15 yaşımdan sonra domates ve yumurtayo ayni anda yemem alerji yapmaya basladi tek tek yememde sıkıntı yok. Iki farkli gidanin birlesimide alerjiye sebep verebilir ayrıca sonradanda çıkabiliyor 😊
Mavilii mihrosum belki domatese alerjisi vardır cunku genelde domates alerji yapan bir besinmis. 3 gun kuraliyla vermediyseniz belki ona alerjisi olmus olabilir
Happydef mihrosum bu yazdığını okumamistim ama domates ve yumurta yapabilir dedigim gibi. Ayir ikisini sen
mihrosum Mavilii Humamirac01 aslında daha once cok vermıstm domatesli yumurta ilk kez boyle bir sey basımıza gelıyor
Aybikesuna mihrosum hırıltısı falan vardıysa kendi balgamını yutmuş olabilir kakasından çıkıyormuş onlarda bizim kız geçen ay öyleydi de doktor balgam yutuyor demekki demişti
YeldaKuzey mihrosum benim bebegimin kakasındada o tür şeyler vardı rota çıktı kuzum aman dikkat et doktora götür bence