Birkucukeylulmeselesi banuyusuff bel destekli almaya çok dikkat et canm ben bakmadan kutusundaki fotoğraflar dan seçip aldıydım e bebekten ve bir süre sonra belimi ağrıtıyor
Mircet banuyusuff doktorum 4. Aydan sonra kullanılması daha uygun demişti eğer yeni doğan aparatı yoksa
YasemiNYagmur1 banuyusuff babybjörn kullanıyorum o kadar rahat ki sırt ağrısı falan hiç yapmıyor. 4 aylıkken başladım kullanmaya bazen kendime doğru keyfi yerinde karnı toksa dışarı çıkartıyorum bazen dışa dönük takıyorum çok seviyor bebek arabasından daha çok seviyor hatta. Bende daha kullanışlı buluyorum sağa sola sürme derdi yok alışveriş bile yapsam elimde poşetlerle bebeğimi çok rahat taşıyabiliyorum 👍
hunilimomm banuyusuff mamadus kullandım 40 I çıkınca baya iyi oluyor ama bel destekliyse olanlara iyi bakın benim kullandığım destekliydi yeni doğan aparatı vardı takip çarşıya pazara gidiyordum
BurakAlp Genelde 6dan sonra öneriyorlar. Ben kraft aldım hiç memnun değilim inanılmaz derecede ıvır zıvırı var. E bebekten 60 şıralık olanı almıştım bebeğim onu cok sevdi cok rahattı bunu sevemdi hem kaşın hem kalabalık kraftın bel desteklı olan modeli bir bakın ama almayın bence onu
Masal10 Semaab merhaba solomom kanguruyu nasıl kullanıyorsunuz acaba? Bebeğim 3 aylık oldu hala kullanamıyorum, bacakları çok ayrılıyor, yenidoğan aparatı ile de durmuyor? Yardımcı olursanız sevinirim
BurakAlp Kizimmmmm bel destekli önünde böyle tenkli bir desen var. Ben olamadım ya omladar tak çıkar yer var ki. Ama ağrı yapmıyor o kesin. Birde kumaşı baya sert bacaklarında hep iz yapıypr
Mlkmhrrm Semaab bizim aklımıza gelmedi yenidoğan aparatı var demek doktora bizim bebeğimizde erkek bir daha ki kontrolde tekrar sorayım teşekkür ederim
Semaab Masal10 zaten ayrık durması gerekiyor sağlıklı olan o bebeğiniz 7 kg düşükse yeni doğan aparatı ile kullanmalısınız
Gullucan14 banuyusuff ben 2 aylikken kullanmaya baslamistim cok kullanisli bizimki kilolu olunca 5 aylikken biraktim yani bi sureden snra tasimiyor yani belinizi agritiyor en iyisi bebek arabasi