Minikheyecan 54 günlük bebeğim huy değiştirdi , uykuya dalmakta zorlanıyor illa kucak veya ayakta sallayacağım hep o sekilde uyuyor yerine koyduğumda uyanıyır böyle değildi yeni böyle olmaya başladı öneriniz var mı? :(
Sedaaay Minikheyecan bebeğim bir aylık aynı sorun bizdede var sanırım gazdan çünki gaz olmadığında mis gibi uyuyor
Agg0207 Minikheyecan benim bebegimde 53 günlük hep kucakta omzumda uyumak istiyorum haftalardır böyleym ben gecelri derin uykuya daldıgı çok nadir oluyor gün içindedr hiç durmuyor çok yorucu bu şekilde ama gazdan dolayı rahatca uyuyamıyorlar gaz damlası kullanıyoruz iki tane kimyonda koyuyorm yemeklerime ama degişen hiçbişey yok .. daha önceden geceleri nasıl uyuyordu bebeginiz acaba ?
MelikePolat Minikheyecan ay valla bizde 3 gündür oyleyiz 51 günlüğüz ya emzirirken ya kucağımda yada ayağımda salliyarak uyutuyorum yerine koyunca hemen uyanıyor napicam bilmiyorum hiçbir işimi yapamıyorum hadi bunu geçtim yemek yemeye fırsatım bile olmuyor bıraktığım an ağlamaya başlıyor bende napacagimi bilmiyorum 😞😞
DefneDuygu Bızde hemen hemen 50 gunlukken bu sorunu yasadık yaklasık 7 gun surdu. Herkeste farklı olabılır ama ben sonradan anladım gaz problemı artmıs onu halledınce rahatladı kızım. Su an 60 gunluguz uc gundur rahatca derın uykuya dalabılıyo.belkı sızınkındede gaz sorunu olabılır🧐 yanı ben ondan oldugunu dusundum bızımkını.
Minikheyecan DefneDuygu bazen olabiliyor mu diyorsunuz o halde😍bi an gözüm korktu gayet iyi gidiyorduk uykuları. En azından gece ,öğleden önce, öğleden sonra, akşam mutlaka uzun uykusu oluyordu oğlumun şu bir iki gündür sorun oldu bizim için
Minikheyecan DefneDuygu gaz problemimiz pek olmuyor ama bunu söyleyen ikinci kişisiniz belkide dediğinz gibidir
DefneDuygu Minikheyecan bızde aynı oyleydık bı hafta hıc derın uyku olmadı bende sızın gıbı tedırgın oldum ama duzeldı sukur🥰
Minikheyecan Agg0207 gece bir derin uyku 4 saatlik oluyordu ondan sonra 2 şer saatte bir uyanıyordu şimdi 2 saat kesintisiz uyusa öpüp başıma koycam
Minikheyecan Nazlina 7 saat uyumadı. Bende sallama tarqftarı hiç olmadım ams şu an minik hareketlerle sallıyorum mecburen zaten durunca uyanıyor
Nazlina Minikheyecan benim kizimda oyleydi biliyormusun o direndi bende direndim hic bir sekilde sallamadim uyumadimi uyumasin uykusu gekdigindede ben uyutmadim evet yorucu oluyor ama suan bir duzeni olustu
Minikheyecan MelikePolat alın benden de o kadar umarım düzene girer bir an önce... şu an bile ayağımda. Kahvaltımı zor yaptım.. ev temizliği zaten yapamıyorum ancak ev yemeği eşim gelince akşam halledebiliyorum. Kendimi sakinleştiriyorum geçecek diye? Geçermi acaba
MelikePolat Nazlina peki saklamayınca aglamiyor mu bizimki kendini yirtiyor ağlamaktan nefesi kesiliyor o derece
Nazlina MelikePolat oyle olunca sakinlestirip tekrar koydum o size uyum saglamak zorunda kaliyor bi zamandan sonra cocuklar nasil ele gecirebilceklerini iyi biliuorlar