BeautifulMother1 Merhaba sevgili anneler tecrübeli anneler özel aşılar hakkında bilgi verir mısınız rotavirus aşısı olduk 2 doz başka aşılar var mı kaçıncı ayda oluyor
twinsmomYY BeautifulMother1nimenrix ve bexsero var canim menenjit asilari doktorunla gorusup cizelge olusturmaniz grekiyo
Nidaabaserr BeautifulMother1 rota aşısının ilk dozunu 2.ayda olduk. Menenjit aşılarını da 3.ayda olduk ilk dozunu 5.ayda ve 13.yada olacak .rotanın diger dozu da 4.ayda
Defneninannesie BeautifulMother1 nimenrix ve bexrora var biz 7.ayda olduk 2. Dozu 9.ayda yapicak doktorumuz 780 TL verdik tek doza. Asya ve Avrupa tipi menenjite karşı koruyor. Her doktor asi planlamasını farklı yapıyor .Asi olduğu gece biraz ateslendik ve kusma yaşadık ılık duş ve calpole atlattık huzursulk oldu asi biraz ağır iki bacaktan vuruldu.
BeautifulMother1 Defneninannesie size doktorunuz bahsetti mi özel asılardan bizim doktor birsey anlatmıyor biz soruyoruz o cevaplıyor ve özel hastaneye gidiyoruz
Defneninannesie BeautifulMother1 ben kendim sordum rotayı yaptırdık tan sonra kgit verdi araştırın dedi sonra ki gittiğimde 7.ayda yapalım dedi ücretli olduğu için söylemiyor olabilir sizi söyleyip etkilemek istemiyor olabiliyorlar fiyatı yüksek diye
BeautifulMother1 Nidaabaserr biz menenjit yaptırmadık 3 ve 5 ayda doktora da gittik suan canım çok sıkıldı ne yapabilirim
BeautifulMother1 Defneninannesie biz doktorumuza söyledik fiyatı sıkıntı değil tüm özel aşıları da yaptırmak istediğimizi dünyanın sonu hiç iyiye gitmiyor her gün başka hastalıklar çıkıyor suan virus var kim bilirdi ki böyle hastalığın olup akrabalarimizi yakınlarımızi öldüreceğini