Mervenbal Merhabalar, Yenidoğan bebeğim var ne yaparsam yapayım kulaklarinin yatarken kıvrılmalısınız önleyemiyorum. Bir de kulak şekil bozukluğu var gibi Earwell kulak aparatı varmış, aranızda kullanan ya da aynı kulak sorunu çeken var mi?
Esra00 Mervenbal Merhaba cnm yeni doğan bebeklerde çok oluyor dikkat etmen gerekiyor sürekli düzeltmeye calıs zamanla düzelecektir.Söylediğin aparattan kullanmadım hiç🤷🏻♀️ belki kullananlar vardr benim bi bilgm yok cnm
0110-ftm Mervenbal bizimde oylr oluyordu oglumsun sapkasini kestim bandana gibi oldu yatirrken onu takiyorum kulaklari kivrilmiyor gitticede duzeliyor gibi
poncikannesimlk Mervenbal Canım bizde de vardı kıvrılma ve şeklinde hafif bozukluk ben peçeteyle ince şekilde kestim kıvırdım kulak kıvrımına göre şekil verdim uyudukça koydum ve uyanık olduğu sürecede sürekli elimle düzelttim şuan 2 ay 22 günlüğüz tamamen geçti şükürler olsun
Prensesannesii34_ Bizde de var hep kıvılırıyor bandana mı taksam artık bilemedim ve iki kulak bir birinden farklı gibi geliyor bana şekil olarak ve büyüklük olarak
Gupsemmm Mervenbal merhaba benım oğlum 4ayını doldurmak üzere bir kuşağı sürekli kıvrılıyor ne yaptıysam düselmiyor faruk ettikçw kendim düzeltiyorum ama artık kendi devamlı dönderiyor başını bende çözüm arıyorum bir tanesi hafif kepçe oldu gibi pozisyonla alakalı
Oysul Mervenbal aynı sorun yüzünden ben de post açmıştım. 26 gün olduk hala bir çözüm bulamadım. İki tane ürün buldum ben de ama genelinde işe yaramamış diye almadım. Ama bu durumu doktora sordum ileride düzelecek dedi o yüzden biraz da olsa içim rahatladı. İnşallah zamanla kulak kıkırdağı sertleştikçe düzelir 🙏🏻
Nurdem0433 dewamkee benim oğlumunda kulagı yelken 😂 çok uğraştım düzelsin diye fayda etmedi artık hiç problem etmiyorum 7 yaş sonrası operasyon şart şuan 6 yaşında Allah can sağlığı versin hepimize gerisi hal olur 👍
Fatma69 Mervenbal ben de o sorunu yaşadım sürekli düzelt diyorlar ama uykuda çok zor en son kulagına bant takmıştım, kulagın kenarından bantlamıştım daha sonradan İnternete kepçe kulak bantları da gördüm ihmal etmeyin kızım biraz kepçe gibi oldu
dewamkee Nurdem0433 ayy sorma yaa cok sinirlerimi bozuyorlar 😄 7 yasinda işlem mi yaptiracan? Hic bilmiyordum .
Ayse-1 Merhabalar biz kullandık, zaten bu aparatı İstanbul’da takan tek bir doktor var. Hatta biz 2 aylıkken başladık 4 ile 6 hafta arasında başlanıldıgında daha güzel sonuç alınıyormuş. Biz 2 aylıkken başlamamıza rağmen çok güzel bir sonuç aldık doktorumuz çok ilgiliydi. Zaten onerilmeyecek bişey değil aslında belki sizlerdeki sekil bozukluğu daha kolay duzelebilecek birşeydir o yüzden doktorlariniz onermemistir. Ama tecrübe etmiş biri olarak kesinlikle tavsiye ederim maddi olarak biraz zorlayıcı olabilir ama hele ki küçükken yaptrrsaniz bizden daha iyi sonuç alacaginizida eminim.Biz eşimle iyi ki yaptirmisiz diyoruz.
Ayse-1 Bu arada Hanımlar Sizlerde ki kulak şekil bozukluğu ne derecede bilemediğim için bir şey söyleyemiyorum ama ben bu aparatı taktırdıktan sonra çocuğumu Normal rutin kontrolleri götürdüğünde de doktorumuz hiçbir şekilde neden taktırdınız vesaire demedi Hatta nereden buldunuz İyi yapmışsınız dedi Instagram’dan araştırabilirsiniz Earwell kulaklıklar olarak şu an bayağı revaçta. Ileri de yaptırsaydim keşke dememek için araştırın derim tabi karar sizlerin🤗 bende o zaman çok araştırmıştım insan tecrübe etmiş birine ihtiyaç duyuyor o yüzden yazma gereği duydum hepinize sevgiler🥰
Z-1996 Ayse-1 merhaba doktorun iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz ben de yaptırmak istiyorum İstanbul da özlem hanımı buldum ama Ali beyle de görüşmek istiyorum tavsiyenizden sonra
Nurdem0433 dewamkee evet yapıyorlar tam bir detaylı araştırmaya girmedim lakin var olduğunu biliyorum bir kaç tanıdığımız yaptırmıştı çocuklarına Dr öneriyor zaten yoksa çocuk öz güvenini kaybediyormuş zamanla (çocuklar bazen çok acımasız olabiliyor kepçe yelken gibi dalga geçme şeklinde ) okul zamanı mutlak yapılmalıymış