Almiraeda Geçen hafta kızım 4. aya girdi ama o günden beri kesinlikle uyku düzeni bozuldu uyumuyor gündüz de gecede uyumuyor sürekli hareket edip uyanıyor artık başım çatlıyor uykusuzluktan ne zaman geçer bu atak 😢😢
alpin-annesi Almiraeda 5 ay 6 günden bildiriyorum 4. Ay atağı geçmediği gibi 5. Ay atağı ve diş eklendi daha da fena oldu 🤦🏻♀️ Allah yardımcımız olsun
Merve_96 Almiraeda 4 ay 16 günlüğüz durum bizdede aynı resmen oturduğum yerde uyuya kalıyorum artık 🤷♀️
denizsn Almiraeda tam buraya post açacaktım sizinkini gördüm ölüyorum 2 gündür uykusuzluktan 4 aylık oğlum gece gündüz her 10 dakika da bir uyanıyor üstelik öyle bir uyanıyor ki çığlık kıyamet nasıl olacak bilmiyorum 🙅♀️🥴
Cansudeniz Almiraeda bizde aynı durumdayz 4 buçuk aylık oldm nerdeyse 25 gündür böyle düzenimiz vardı akşamları eşimle vakit geçirir işlerimii yapardm hepsi bozuldu bütün gece uyutmaya çalşyorm uykusuda var esniyo huysuzlanıyor ama bir türlü derin uykuya dalamıyor ne zaman biterki bu atak 😑
Dn-bal denizsn bizdede durumlar aynı 4 ay 3 günlüyüz ya sabır diyorum uyuyor hemen kalkıyor çığlıkla bir daha dalana kadar 2 saat geçiyor yetmiyor bi daha uyanıyor😒
Almiraeda Dn-bal tek değilmişim demek ki allah yardımcımız olsun tüm vücudun ağrıyor artık uykusuzluktan
Almiraeda Cansudeniz hiç bilmiyorum İnan gerçekten zormuş 4.ay lavobaya bile gidemiyorum İnan kapıdan çıktım mı çığlık atıyor uyku yok zaten hiçbişey yapamıyorum
MinikOsman Almiraeda gece 3 te zorla uyuttum desem 😓 akşamları bişey oluyor resmen uyuyamıyor uyutuyorum 5 10 dk sonra çığlıkla uyanıyor bi yeri ağrıyor gibi yada gaz sancısı gibi. Zaten karnı hep gurul gurul önceden yaşamadığımız gaz yüzünden uykusuz geceleri şimdi yaşıyoruz resmen 🤦🏻♀️