mihrosum Dun kızım gun ıcınde afedersiniz 5 kez kaka yaptı. Gecede 2 kez. Huzursuzluk ates vs yok. Bu neden olabılır anlamadım. Boyle bir durum hıc basımıza gelmedi daha once. Sabah kalktık tekrardan hemen yine. Yanı ılgınc bir durum
Lisa3349 mihrosum 4 Gundur bnm kizim da oyle her mama verdikten sonra kaka yapar oldu norml bir durum diyorlar .Kaccaylik bnm kizim 1 aylik
cydcvk mihrosum ishal olmasın. Yakınlarda hastane varsa eşiniz kakalı bezi yarım saat içinde hastaneye götürsün bi tahlil yaptırsın
mihrosum kivirciginannesi sızın dıs doneminde olmusmuyduncanım. 6 dısımız var hıc bole bıse yaasamadjk ilk kez basıma geliyor. Hayır ılgınc olan daha 4 gun once kabızdı ne ara ısal oldu anlamadım
mihrosum cydcvk canım mesela gece kakası pure gibiydı sabahki kakalarıda oyle. Yatarken muhallebi yedirdim herhalde etki etmıs. Babamız yok canım ayrıyız. Bız yalnızız. O yuzden kotu bir durum olmadıkça kızı gotırmeyım dıyorum
mihrosum kivirciginannesi ya azımı geliyor acaba nasıl anlıcam onuda bilmiyorum asla agzını actırmıyor ki bakayım
Pmy mihrosum benimde oğlum 7 aylık, 1 haftadır böyle. Belki 6 yı geçiyordur bazen. Çok sık yapmaktan pişik oldu onu yeni geçirdik şükür. Doktoru aradım ya diş çıkaracak yasa besin alerjisi olmuştur test yapalım dedi. Ben ek gıdada son hafta eklediklerimi vermemeye başladım. Şimdi pişiği geçti ama kaka durumu devam. Bazen çok az yapıyor.
mihrosum Pmy evet canım bır bakıyorum bez dolu bir bakıyorum azıcık. Gercı sureklı dolu dolu yapamaz bısalttı hepsinı ıcınde bısemkalmadı
Feraye_ mihrosum kan felan yok demi kakasinda….bizimkjde oyle olmustu kan vardi boylekucuk kucuk du enfeksiyon dmristi doktor bi bakin cisli bexine😊
mihrosum Feraye_ canımm az once yine yaptı ıcınde balgamlı gıbı sumuk gıbı seyler vardı kakanın hafıf mınımınnacık sankı kırmızılık vardı ama emin degılım. Tam belli olmuyordu
Bebekcik2406 mihrosum muz yedirmeyi deneyin seviyorsa eğer sıkıntılı bir durum yoksa toparlayacaktır, diş döneminde bizimde böyle olmuştu ishal gibi sık sık kaka yapıyordu, probiyotik takviyesi yapabilirsiniz ayran kefir yada damla satılıyor eczanede takip edin