Crnkaya Merhaba anneler oğlum 1 yaşında tam 1 aydır nerdeyse her gece bezinden çiş taşırıyor normalde prima kullanuyorum ama 1 ayda çoğu markayı denedim yine de kaçırdı ne yapmam lazım artık her gece üst baş değiştirmekten sıkıldım çocuğun da uykusu kaçıyor
1mom1baby Crnkaya sleepy denediniz mi o da olmazsa can bebe deneyebilirsiniz bide bir numara büyük alabilirsiniz
Yasemin89- Crnkaya sleepy külot bezini tavsiye ederim. Külot bezi keşfettikten sonra normal bezi bıraktım ☺️
Mucizem04 Crnkaya artık büyüdükleri için normal bence önce zıbınını kontrol edin gevşek olmalı tam kavrıyorsa çişi taşırır bundan dolayı çok taştı bazen çırçıtlarını açık bırakıyorum ve gündüz 4 numara ben kullanırken geceleri de 5 numara kullanmaya başladım çok rahat ettik
Gulfem07 Crnkaya valla gece 1 kere degistiriyorum mecbur yoksa kaç tane bez denedim hepsi aynı doluyor sonuçta bez napsın :).Gece yeniyorsa sıkıntı yokta yiyorsa mama illa tasiyor.Külot bez alıp bir de onu denemeyi düşünüyorum hep önden taşırıyor genelde benim oğlan.Totosu havada uyuyor çünkü.
Yasemin89- damlahira doğrudur bizede molfix yaramıyor poposu hangisini kabul ederse onu kullanıyoruz☺️
Crnkaya Gulfem07 bizimki de gece emiyor 2 3 kere kalkıp külot bezi de denedim sleepy molfix yine de taştı gevşek bağladım sıkarak bağladım yok. Zaten çok dolduruyor bezini gece şişiyor