Smgeo Kızlar bebeğim 5 ay 3 günlük 6. Ayımız doldu mu ek gıdaya başlamak istiyorum allah nasip ederse bebeğim şuan beni emiyor fakat süt alerjimiz var böyle olan bebeklere ilk ne ile başlamak lazım ek gıdaya biraz yardımcı olurusuumuz 🤩
Deletedmom16 Smgeo takviye alıyormusumuz acaba benim bacaklarıma ağrılar gırıyor bu diyetle alakası varmı acaba 🙄
Ilknuraltun Smgeo bizde alerjiğiz canım sebze ile başlayacağım ben meyvede veririm bal kabağı tatlı patates havuç felan başta şeftali felan attım dolaba onlardan ara öğün yaparım birde aşçı anne var ek gıda satıyor alerjik tarhana pirinç makarna felan var göz geçir istersen 😊
Zeynep1912 Deletedmom16 merhaba benim bebeğimde de var doktorumuz kalsiyum magnezyum içeren bi ilaç tavsiye etti bana ağrılarınızın sebebi bu yüzden olabilir
Deletedmom16 Zeynep1912 hangi ilaç kuzum kullanıyorm ama bi faydası cok her yerm tutulmş gibi ağrıyor
Zeynep1912 Deletedmom16 osteocare bende yeni kullanmaya başladım ama doktor jetleri yiyemediğim için güçten düşmeyeyim diye bunu önerdi bi doktoruna danış istersen 🌸
Deletedmom16 tosbikannesiii kız bacağım ağrıyodu kaç gündür artık koluma vurmaya basladı neyse dedm buda geçer şimdide kaburgalarm ağrıyor haydaaaa 😅