Paramedikelif 9 aylık olmasına bir hafta var bahsettiğiniz durumu son bir aydır ara ara bizde yaşamıştık. Ağlayarak uyanıyor kucağına alinca daha da çığlık çığlığa ağlıyordu duruma göre ya biraz pispislayip dolastirip geri yatiriyordum,huzursuzluğu geçmezse diş için olduğunu düşünürsem yani diş granulu sürüp sakinlesince geri yatiriyordum yada bazen hiç sakinlesmiyordu koridora çıkıp ışığı açıp biraz bekliyordum dikkati dağılsin o huzursuzluğu unutsun diye zaten ışıgi görünce kendiliğinden gözlerini kapatıp omzuma başını koyuyordu. Hiç konuşup daha da uyandırmiyordum ama fısıltıyla konuşuyordum ki geri uykuya kolay gecirebileyim. Gece beslemesi için de oğlum 19da yer 19.30-20.30 arasi uykuya geçer 1-2gibi hafif uyanır altı degisir yer yatar birde sabah 7-8gibi uyanınca yerdi. Bu düzen dışında uyanınca açlık için uyanmadigini bildiğim için ona göre hareket ettim ben hep. Belli bir aydan sonra artık beslenme araları açıldığı için bizdeki düzen böyleydi gece bazen iki üç saatte bir de uyansa açlık için uyandığını düşünerek hareket etmiyorum hic. Açlık disinda farklı sebepleri oluyor zaten genelde