MiniKaya Kızlar bebeğim 17 günlük doğduğundan beri gece zor kaldırıyorm en son 1 de emdi şimdi 3 buçukta kaldırdm 5 dk emdi ve yattı 7 de tekrar kaldıracağım ozman güzel emiyor ama bu gce emdiği 5 dk yeterlimi ? Doymasa ağlamaz mı ?
Ezo23 MiniKaya asla o kadar bekleme 2 saatte bir mutlaka emdir özellikle bu zamanda sarılık riski var yeni doğanlarda
Egeannesi1509 MiniKaya korkutmak istemem ama bazen yeni doğan bebekte açlıktan kan şekeri düşünce uyuyorlarmış öyle bide sarılık riski oluyor 40 çıkana kadAR mutlaka emzirin 2 saati geçmeyin ayaklarının altını hafif gıdıklayın uyanmazsa eğer bez değiştirmeyi deneyin ben öyle yapardım hemen uyanıyordu
23082020 MiniKaya uyandırmaya çalış cnm 5 dkkadan doymaz daha sarılıkta uyku yapar aman dikkat et sağlıkla büyüsün inşallah
ebz09 MiniKaya 2 saatte bir emzirin uyanmiyorsa da uyandirin ustunu cikarin gerekirse uyansin diye. 2 saatte bir emzirmeye dikkat etmezseniz sarilik gelisebilir.
23082020 Ezo23 olmadı geceleri sağıp biberonla verebilirsin ben de uyandıramayınca hemen sağıyodum hem uykusu açılmıyordu ama dikkatli ver Allah korusun genzine falan kaçırmasın
ebz09 MiniKaya gerekirse alarm kurun cok onemli. Kan sekeri duser bebeğinizin sarilik gelisir Allah korusun