Mommy93 Emzir alt degistir ust değiştir banyo yaptjr derken sırtım ağrıdan ölüyor var mı buna bi çözümü olan
Hohomoromu Mommy93 bende öyleyim çok iş yaptığım zamaar yanlış egilmelerde çocuğu sürekli kucakta tutunca falan çok ağrır sırtım agrifigi zaman düz sert zemine yatin biraz rahatlatiuir
Egeannesi1509 Mommy93aynı durumdayım bende bazen nefes alamıyorum ağrıdan hamilelikte oldum böyle geçer sandım doğumdan sonrada geçmedi maalesef.🙄
Rules Mommy93 hepimiz 😖 ay benim bide ek olarak kronik bel ağrım var ayağımın üstüne basamıyorum. Bazen ağrıdan uyuyamıyorum. Parol alıyorum bide gebelikte de kullandığım magnezyum takviyesi alıyorum doktor önermişti rahatlatıyor
Mommy93 Leylamoms masajda geçici çözüm oluyor daha kalıcı bu sey istiyorum dayanamiyorum artik bu ağrılara
Mommy93 Hohomoromu evet evet ben de onu yapıyorum basta dayanıyorum artik ıyice arttı covid olmasa hamama falan gidicem kaplicaya sicak su gevşetir diye ama oda olmuyor
Yusufunannesiiiiii Aynıı bende öylee geçmiyor ağrılarımm. Bazende kemik ağrılarım oluyor gece emzirirken sırtım açık kalıyor kemiklerim agrıyor 🙄