Kızlar merhaba bu gaz damlasını bebeğniz kaç günlüken kulanmaya başladınız ?
Fidan9631 Oğluma 1 haftalığından beri kullanıyoruz . Su an 68 günlük devam ediyoruz. Günde 1 sefer 5 damla. Her gün aynı saatte vermeye dikkat ediyoruz .
Fidan9631 doğumdan itibaren kullanılabilir 👍🏻
Fidan9631 ilk 3 ay hergün kullandım bağırsak düzenleyici çünkü 😍
Fidan9631 ben de basladım ama bebeğimi çok kusturdu o yüzden kullanmak istemedim sizde nasıl
Kızlar bizde bugün 1 haftalık olduk damla dışında gaz problemi için neler yapiyorsunuz kendiniz ve bebeğiniz için
alagozlem
Babymom
Fidan9631
[bilinmeyen]
Ailenizinanasi
Fidan9631 2 aylıkken kullanmaya başladık. Biz pek yararına görmedik.
Bu damla gaz için mi
Smy61 Bu damla probiyotik . Bagırsakları düzenlemeye ve gaz problemine yardımcı oluyor. Oldukça faydalı bir damla. Yetişkinler de kullanabilir
Smy61 bizde kullandık ama arkadaşta söylemiş bu damla bağırsak hareketlerini düzenliyor biz gaz için gazı yok etmesi için ayrıca günde üçer damla sub simplex verdik bebeğe geceleride uyumadan tam bio gaia verdim sorunsuz geçirdik ilk üç ayı böylece
alagozlem benim bebeğim 18 günlük ve gaz sancısı çok oluyor dr kontrolunde gaz için ilaç isticem
Smy61 nurse Harvey’s tavsiye ediyorum denemediysen dene derim 👍🏻
Smy61 valla iste canım hayat kurtarıyor o gaz damlası sayesinde biz çok rahat ettik zaten genelde aynı damlayı veriyorlar aub simplex inş sizde faydasını görürsünüz
KaraKedi Nurse Harvey’s i günde kaç kere kaç damla kullandınız
Merveeee ilk aylarda iki aylığa kadar 3-4 kez emzirmeden önce 5-6 damla şimdi 4 aylık günde bir kez yine 5-6 damla veriyorum hemen etki gösterip rahatlatıyo benim bebeğini umarım sizde de işe yarar
alagozlem supsimpleksi kaç damla nasıl kullandınız bende hepsi var zinco bio gaio nurse harveys dördü d var kusma yaptı en iyi nurse harveeys oldu bize ama hemen bitiyor
Biogaia kesinlikle güzel bir damla 15 günlükken kullanmaya başladık yanında başka damlayla beraber gerçekten işe yaradı bittiği zaman çocuk huzursuzlanıyor
SedaEda sizde de kusma yaptı mı?
20 gününden itibaren her gün kullanıyoruz, aynı saatlerde vermeye çalışıyorum,gaz problemimiz bayağı azaldı
Bende aldım o damladan ama katı mı bu damla kızlar bizimki katı olduğu için gelmiyor bile damla halinde.ve doktorum dolapta sakla dedi
Kemalasaf hayır yapmadıı
Kemalasaf günde üç kez yani sekiz saatte bir sub simplex verdim sonuncuyu yani üçüncüyü en son uyumadan önce veriyordum öyle ayarladım saatlerini birde günde bir kez yine hemen uyumadan önce beş damla biogaia başka hiç birşey vermedim bunları vermediğim zamanlar kızım uyumuyodu resmen ben mesela banyo yaptırrım gece sonra biogaia sonra hemen mama hemen uyuma ve uyurken sub simplex verdim hep düzenimi böyle kurdum mama arası var iki ilacın arasında gece yani sadece
alagozlem kac damla veriyosun supsimpleski inş bende ayarlayım