OOglum Deliricem 😑 18 aylık bebegim sabah 10 da kalkar 2-3 gibi öğlen uykusu yapar 1:30 saat , gecede 1 olmadan uyumaz bu akşam fazla abarttı artik hala sallıyorum acaba öğlen uykusumu istemiyor nede bukadar geç uyuyor bu çocuk belim koptu 😨
Pankek OOglum Uyku danışmanına başvurun bence. Çok uygun fiyata verenler var. 300 liraydı en son. Ben doğduğundan beri hiç sallamadım. Annemle eşim sallıyordu ben uyurken. Resmen bir gözüm açık uyuyordum sallamayın diye. 5. Aydan sonra direk sabit karyolada yatıyor artık. Ama ben de uyku danışmanına başlıcam
OOglum Pankek Cok yoruldum artık kocamanda oldu zor oluyor sallamasi ,sallamasamda tum gece içeride gezer ağlaya ağlaya yinede kendi kendine uyumaz
emreaysel OOglum ablası bizim bebiş henüz çok küçük. Sizinki gibi olmasına daha çok var 😀 yolumuz uzun
OOglum emreaysel Bizimki kocaman oldu ama hala sallıyoruz mecbur simdi babasına devretim pilim tukendi artık 😅 sizinki nekadar
emreaysel OOglum benimki 3 aylık 😊 memede uyuyordu ben perişan oluyordum o şekilde en iyisi dedik ayakta sallayalım en azından her yerde uyutabiliriz bu şekilde … Öyle devam bakalım artıları eksileri neler olucak
Merveh Ben doğduğundan beri hiç sallamadım hep kendi kendine uyudu emzik de vermedim bence yavaş yavaş sallamayi bırakın emiyorsa uyuyana kadar emzirin uyuyunca tekrar yatırın ağlarsa tekrar emzirin öyle öyle alışır benim çocuğum 21 aylik