Minnosumm Sefaköy rumeli hastanesine giden ve cocuk doktoru tavsiyesinde bulunucak olan var mı kızlar benim evime yakın eger iyi bir doktor bulursam oraya gitmek istiyorum
CigdeminMevasi Minnosumm ben gitmiyorm ama arkadaşım nevin hanıma götürmüştğ bikez oğlunu iyi bi doktor demişti. Size uzak olmazsa florya medikalparka gidiyorum ben eda hanım doktorumuz çok memnunum tavsiye ederim rumeli bizede yakın ama içime sinmeyen bir yer
isill Minnosumm gunal hanima goturuodm ama pandemi vs artk gtmyrm ozel muayenesi olan br dr a goturdm yksa ii bir drdu
Minnosumm CigdeminMevasi bende medikal parkta dogum yaptim normalde ilk dogdugunda kızım eda hanım ilgilenmisti ve ilk randevusunu ona vermislerdi ama randevuya gittigimde izne ayrilmis bizde baska bir hocaya yonlendirildik ve hic memnun kalmadim o yuzden de degistirmek istedim doktorumu su an geldi mi eda hanım
CigdeminMevasi Minnosumm benm kızım temmuz doğumlu medicalparkta doğum yaptm bende. doğum sonrası ilk kontrolümüzü kndisi yaptı ve onda devam ettk çok ilgili birisi gerçekten severek gidiyoruz her kontrole🤗 sizin kadın doğum doktorunuz kimdi 🤗
Minnosumm Kuzeylila ilgili bir doktor mu normal aylık kontrollerine goturucem sordugun sorulara aciklayici bir sekilde cevap veriyor mu canım
Ecmada Minnosumm canım vahit beye goturmustum ben bir kere memnun kaldim ilgili bir doktor ama suan pandemiden dolayi özel muayanesi olan bir doktora götürüyorum asırı memnunum sefaköyde zeynel yaşar ismi
CigdeminMevasi Ecmada ben o binada çalışıyordum fırının üzerindeki yenimi açıldı dedipinz muayenane hiç görmedm dha önce
Ecmada isill armoni parkın caprazinda kalıyor balıkcı var hatta karsısında .. Baya bilgili bir doktor 35 senelik meslek tecrübesi var güvenerek götürüyorum kızımı