gulyade61 Uyku tulumu kullananlar varmı ne giydiriyorsunuz altına terlememesi veya üşümemesi için birde üzerini örtüyormusunuz
Mrv-_- gulyade61 24 derece; iki tane tulumumuz var 1,7 tog ile sadece uzun kollu body giydiriyorum 0,3tog ile incecik bir atlet üzerne uzun kollu ayaklı penye tulum giydiriyorım.
Minikum gulyade61 1.7 tog kullanıyorum evim 22-23 derece içine kısa kollu yada sıfır kol body altınada ince bir pijama giydiriyorum üzerini örtmüyorum
Prensayz Merhaba ben uyku tulumu kullanıyorum 1.7 tog klimalı odada yatıyor 25 derecede içine sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum üzerini örtmüyorum
Asykra Ben 2.0 tg kullanıyorum icerisi 21 derece altinda zibini ve pyjamasi var ustunu ince battanıyesini ortuyorum
gulyade61 Minikum bende bu akşam öyle yaptım ama altına sadece çorap giydirdim çok terliyor yavrum bide Böyle deneyeyim dedim
Minikum gulyade61 çorap giydirmeyin hiç iyi değilmiş uyurken çorap giyilmesi bizim tulumumuz patikli sabah ayakları sıcak oluyor hiç üşümüyor
Minikum SedefLina evet biraz pahalılar ama üzerini açan bir bebeğiniz varsa gözardı ediyorsunuz mecburen ama indirim takip edebilirsiniz geçen günlerde e bebekde 35-45 tl ye düştü tulumlar
gulyade61 Minikum bende yeni aldım bunu daha ilk defa kullanıcam keşke ayaklı alsaydım yaa aynen ama ayaklı olanı alırım alana kadar böyle idare edicem mecbur
tombikdonerkankasiiskender 1.7 tog 21-22 derecede tulumun içine sadece sıfır kol zıbınla yatırıyorum üstünüde örtmüyorum sabah sıcak oluyo vücudu eli yüzü falan