Satgiray Zzzz ben sadece gece uyurken veriyorum rahatlarsın doktorum da ver dedi uykusunu güzel uyusun bebeğinin saatlerce ağlamasından daha iyidir diye düşünüyorum şükür bu şekilde alıştırdım bırakması da kolay olur diye düşünüyorum uykuya hemen geçiyor
Zeyno19 Zzzz Bencede vermelisin benimki ilk basta almadı her ağladığında beni emdi çok zorlandım sonra zorlaya zorlaya verdim simdi rahat ediyorum uyurken.
damlahira Zzzz Valla bende çok vermek isterdim ve çok denedim ama kızım bir türlü tutmadı halbuki biberon kullanan bir bebekti doğduğundan beri
iyikianneyim61 Zzzz ben doğduğu gun hastanede verdim iyikide verdim 1 yaşımıza 1 hafta var suan sadece uykularda aliyor emzigi. emzik kurtarıcı
Zzzz Zeyno19 bende şuan her ağladığında emziriyorum gündüz bazen 1 saatte bir emzirmek zorunda kalıyorum sizin bebek ne kadarlık ne zaman verdiniz
KumsalRoza Ben emzigi sadece uyku zamani veriyorum,buna sartlandigi icin emzik ona bi uyku işareti oluyor, ağzına aldığı gibi gozleri kapaniyor🥰
Zzzz iyikianneyim61 evet uyku için istiyorum bende sadece yoksa meme vermem zorunda kalıyorum her defasında
KumsalRoza Zzzz 🙂yardımı dokunacaksa eger hastanede verdik ağzına hemen.uyanik olduğu zamanlar aldık ağzından .başka bisey yapmadık. Umarim sizin de istediğiniz gibi olur🙂
hamzabebek Zzzz hastaneden geldik ertesi gün verdim hemen di sonra almamaya başladı bikac gün daha denedik yine aldı.bazen onu emmek istiyor rahatkatiyi bazende versem tutmuyo zorlamiyorum ama bebeğimde bende rahat ediyoruz o kesin
Aselin__Annesi2020 Emzik tam bı kurtarıcı. Çok dediler csakin verme etme diye. Ama kimse gelip gece gündüz bnm çocuğuma bakmiycak. Ağzına verdiğinizde susuyor hemen.
Zzzz Birde kaç saatte bir emziriyosunz ve gece uyanıp emziriyor musunuz kızlar daha 12 günlük her gece 3 kere filan emziriyorum ben
Adeviyee Zzzz doktorum on beşinci günde alıştırmaya başla bir sakıncası yok demişti benimki zorla alıyor ama aldığı zaman rahat ediyorum sen de alıştırırsan özellikle dışarı da çok rahat oluyor. Emzik olarak da kaç tane denedim BİM’e gelen weenin hafif bir emziği var onu sevdi