Ipekkartal Kızlar bebeğim 56 günlük emerken ayaklarını ve kafasını çok hareket ettiriyo ve aglamaya başlıyo üstelik gaz problemi de yok. Ağlamalarına tek çözüm göğsümdü ama şimdi bazen göğsümde de huzursuzlanıyo 😔böyle bişey yaşayan ve bilgisi olan var mı ?
Merveliz Biz yaladık canım benim bebeğim emerken bıraksam hep orda durcak bi bebekti 2 aylık olduk o güzel emen çıçuk gitti emiyo birden ağlamaya başlıyo kafasnı geri atıyo memeyi bırakıyo tekrar alıyo tekrar bırakıyo zar zor emzirmeye başladım devamında yüzü çok kabardı öpmekten sandk sakaldan ama süt alerjisi varmış yanlışlkla sütlü bişe yediğim an çoçuk deliriyo emmek istemiyo
Ipekkartal Merveliz süte alerjisi olduğunu nasıl anladınız peki benim bebeğimin yüzü de kabarıyor hafif hafif aynı şekilde
Merveliz Sağlık ocağında ebe söylemişti yüzünü görünce süt alejisi olablir diye bende internetden belirtilerine baktım yüzde kabarma huzursuzluk emmek istemiyor altını değişirken kakasında kan gördüm en büyük belirtsis buydu zaten ve ben pek yoğurt tüketen biri değilim yoğurt yediğim gün çıldırdı çoçuk doktorumuza bahsettiğiimde direk söyledi zaten