birfincantuzruhu Kızlar iyi geceler 15 günlük bebeğim var sütüm geliyor sanıyordum bebeğim 2 gündür devamlı olarak emiyor diyordum meğer yavrum süt olmadığı için emip doymaya çalışıyormuş. Bende bugün farkettim çünkü artık memeyi tutmamaya başlamıştı. Eds sistemi dedikleri şeyi araştırdım biraz ama nerden nasıl temin edeceğim konusunda pek fikrim yok. Aranızda uygulayan varmı? Nerden ne kadara alabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Yeliz1905 birfincantuzruhu ya çok zor bu sistem ay ben neler çekmişyim😂 iki kişi olmak lazım remsen şöyle o pipet gibi seyın ucunu biberonunucunu delıp içine atıyosun diger ucunu göğüs ucuna tutıyosun ki parmagınla altan desteklıyosun bebek emerken onuda emııyo işte aut biberondan gelıyo ki çok zor valla Allah yardımcın olsun
Asyam20 Canım ben bebeğim biberon tutmadığı için almıştım, medikal malzeme satan yerlerde var tanesi 2.5-3 TL toplu alırsan daha uyguna verirler önce 2-3 tane alıp denersin. Medikalci bize aparatlar max 2 kullanımlık demişti
birfincantuzruhu Asyam20 uzun bi aparat nette gördüğüm kadarıyla ama onu neye takıyoruz yani biberonla falan mi ? Hiç bi bilgim yok 😔
Lidya-t Medikal dükkanı aramana gerek yok. N11 den aldım ben. Numarasına dikkat et 4-5 numara sanırım yenidoğan için. Biberon vardır zaten evde
Neshas birfincantuzruhu ben kullandım 6 ay kadar hem de… bu aparatın kullanım şeklini YouTube videosu olarak izlemelisin daha kolay anlarsın ayrıca numarasını kontrol et.. internetten almıştım ben de toplu olarak.
Lidya-t birfincantuzruhu Biberonun ucunu onun geçeceği şekilde biraz kesip içinden geçiriyoruz.. Ama böyle pahalı bir biberon ucu olmasın. Sonradan da kullanabilin.