Mrv-_- MasalMomy bana herkes ikeanın sandalyesini önerdi.. peg perego tatamia var baya güzele benziyor fakat mama sandalyesine o kadar para verilir mi bilemiyorum
Mrv-_- Defnemzeynebim valla bence de verilmez 🤪 ikea alıcam ben de, güzel minderler de var üzeri için.
Hirasibel Dün bimden aldım 65 tl gayet güzel bide oturma minderi alcam ohh miss bence pahalıya gerek yok
Sssebnem87 Kesinlikle ikea alin.14 aylik kizim var kendi evimize Joie mimzy aldim annemlerde ikea antilop var.ek gidada eti var baligi var kilifi yikamak sandalyeyi tasimak sıkınti hep malesef.ikea mis gibi.yazin bahceye yazliga giderken hep yanimizdaydi bacaklari 10 saniyede cikariliyor hafif.temizlemesi cok kolay.evimde olsaydi banyo yaptirirken bile kullanabilirdim fileden kuvete gecis doneminde.
TuubaNil MasalMomy uygun fiyatlı , taşınabilir, çok yer kaplamayan ve sağlam kesinlikle ikea. Araştırmaya başlayınca göze küçük gibi geliyor ama çok sonra anlıyorsunuz ki o büyük mama sandalyelerine hiç gerek olmadığını. 21 aylık 6 aydan beri kullanıyoruz
MasalMomy Çok teşekkür ederim arkadaşlar çoğu öneri ikea antilop diyor galiba diğer büyük olanlar çok mu yer kaplıyor o yüzden mi. İkea antilopu biliyorum ama o da dümdüz plastik bir sandalye gibi değil mi